Restaurant: Passo Doble

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Haladuind prin reteaua hidrografica a stradutelor de pe langa bd. Ferdinand si flamanzind moderat, metropotam si-a permis sa fie pretentios azi la gusturi. Noi vanam de fapt Fado-ul, care avea o firma lipsa si o poarta bine ferecata, dar vitregiti fiind de soarta cruela, am virat lejer pe alte strazi...

La Louisenhof nou era plin-ochi, traznea a mancare si nu era nici un loc liber, la Etiquette in crama se canta tiganeste la vioara si la orga electronica in ambient rustic (si era gol), la 10 mese zbarnaiau geamurile lautareste, iar foamea devenise din moderata arzatoare.

Vreo ora de haladuiala mai tarziu am dat de Passo Doble. Pe Avram Iancu nr. 7A. Doble vedeam deja de foame, asa ca in pas alert am fentat bucatareasa si baiatul de la vase care fumau afara, asezati pe gard (ma rog, sa zicem ca imaginea e un bun comercial supra-apreciat cateodata) si ne-am napustit inauntru.

passo doble

Mese libere? Avem. Vin rosu sec? Este. Tagliatelle salmone umbriaco? Vine acus. Fructe de padure cu inghetata? (Pe asta am cerut-o de test, eram sigura ca n-aveau fructe de padure in aprilie) Ne pare rau, nu avem inghetata. Ca in bancul cu sandvisul cu ureche de elefant. M-am multumit cu papanasi.

passo doble

Pana a venit comanda (a durat un picut mai mult decat ar fi vrut foamea mea) am fotografiat si meniul. Frumos prezentat. Supe, ciorbe, salate, aperitive calde, reci, pui, vita, porc, peste, paste, garnituri, toate la preturi foarte mici - cand ati mai vazut intr-un meniu ciorba la 3 lei? Sau de fapt, cat de des ati mai vazut un meniu in care 80% din feluri nu depasesc 18-20 de lei?

passo doble

passo doble

Nu era deloc o bomba, daca asta va imaginati. Era un restaurant curat si prezentabil, chelneri amabili si ambient general placut.

Mancarea n-a fost extraordinara, asta e adevarat. Pastele au fost mediocre, iar somonul un vis. Adica oarecum intangibil. N-am inteles de ce i se zice umbriaco (beat, cherchelit), ca n-am depistat coniacul anuntat. Papanasii au fost la fel de mediocri, nu prea pufosi, ceva cam densi, dar aratau bine.

passo doble

Daca va nimeriti vreodata pe la Izvorul Rece si nu stiti ce sa alegeti din multimea de restaurante, puteti sa va opriti fara retineri la Passo Doble, strada Avram Iancu 7 A, tel.: 311 47 57, 0722 256 090.

passo dobleNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera