Restaurant: La Mitocanu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vazand Mitocanu rasarind peste noapte pe Franceza, ne-am gandit ca ia uite cum se muta brandurile Vamii in Bucuresti. Oare e suficient sa fii cunoscut in Vama pentru a avea succes in, sa zicem, Centrul Vechi? In cazul Mitocanului, parerea noastra e ca nu.  Restaurantul s-a deschis recent, asa ca nu putem fi totusi siguri cum va evolua.

La Mitocanu La Mitocanu

Cu toate ca parerile sunt impartite in legatura cu restaurantul din Vama Veche, acela totusi e un brand. Mitocanul bucurestean nu pastreaza nimic din farmecul Vamii, asa cum alte locuri importate aici l-au adus: Soni, Cherhanaua sunt doar doua exemple.

Practic, restaurantul nu are... nimic. E de o banalitate covarsitoare, alta terasa trantita fara scop in Centrul Vechi. Meniul nici nu se apropie de cel din Vama (nu visati la tigarea lui Churchill aici sau la borsul pescaresc), atmosfera nici de foarte departe si la cum arata putem spune doar: "in nici un fel".

La Mitocanu

Mitocanul inseamna doar o terasa. Nu intelegem cum si-a propus sa supravietuiasca in timpul iernii, inauntru nu e loc nici de 2-3 mese. Ce mai are? O plasma, probabil cu ocazia Campionatului Mondial de fotbal. O explicatie pentru meniul sarac poate fi si bucataria, din cate am vazut noi o chicineta. Baia e, de asemenea, minuscula.

Ca tot a venit vorba de meniu, avem de ales intre cateva salate (Cesar, Waldorf, cu ton, cu pui - 14-16 lei) si cateva preparate calde (piept de pui, porc, frigarui, bucate mitocanesti - 19-22 lei). Daca le vrei cu sosuri (gorgonzola, cezar, picant) mai dai 4 lei.  Are si meniul zilei, un fel de mancare cu 10 lei. Un suc e 5-6 lei, un fresh mic 12, berea intre 6 si 11.

La Mitocanu La Mitocanu

Noi am mancat un meniu al zilei - snitel Palermo cu cartofi si salata si niste frigarui cu cartofi, plus o salata de castraveti murati. Mancarea n-a fost rea, corect facuta dar fara nimic altceva, dand impresia de semi-preparat. Snitelul era bun, cu cascaval, frigaruile erau insotite de niste legume pe gratar. Oricum, totul in materie de mancare e minimizat, la fel ca bucataria. Serviciul e ok, prietenos, amabil si foarte prompt.

E o varianta rezonabila cand vrei sa mananci ceva rapid la pranz, dar noi n-am sta acolo mai mult de-un gratar. Nici atmosfera de baut bere nu e. E pacat ca Mitocanu e asa, avea potential sa-si atraga clientii de Vama in timpul saptamanii la Bucuresti.







5 comentarii

Restaurant: La Mitocanu
andrei
#1 -

Comentariu nou

Farmecul restaurantului din "vama" , nu o sa-l aiba in nici un caz

Restaurant: La Mitocanu
Alexandra
#2 -

Comentariu nou

Da` pui in lipie au? Miam -miam, pentru acel preparat accept si baia micuta! :)

Restaurant: La Mitocanu
Andreea
#3 -

Comentariu nou

Si eu as vrea sa stiu daca au pui copt in lipie :D

Restaurant: La Mitocanu
cristina
#4 -

Comentariu nou

Nu au. Si eu il cuatam. :) Meniul e minimal, cam ce se poate face intr-o bucatarie foarte mica.

Restaurant: La Mitocanu
bogdan Mouse
#5 -

E bun

Dar foarte important , pot sta cu bicicleta langa mine si savura un suc pe centrul vechi !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera