Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
f
La Hanul berarilor am fost cand s-a deschis, l-am mai vizitat ocazional (mai mult pentru calitatea de berarie decat cea de restaurant) si nu am avut de obicei prea multe reprosuri. Un meniu standard de pranz ori o limonada nu pun prea multe probleme nimanui.

Am fost insa iarasi acum vreo doua seri, nu pentru ca ne-ar fi tare drag, ci pentru ca are o terasa mare si acoperita, unde poti sta si pe vreme de ploaie. Si asa cum va povestim experientele bune sau mediocre, consideram ca e cazul sa facem un update si cand lucrurile se strica.

Pe scurt si fara prea multe comentarii, cateva lucruri care ne-au deranjat:

1. Am primit meniul, in doar 10 secunde chelnerul s-a intors, cerand si comanda.

2. Am dat comanda, sperand la aceeasi viteza si la bucatarie. Am primit mancarea in vreo trei sferturi de ora.

3. Pana sa vina mancarea, a venit intrebarea: "V-am trecut salata X in loc de salata Y. Nu vreti mai bine salata X, daca tot am trecut-o in comanda?"

4. S-a comandat o halba din berea A. S-a adus, s-a baut din ea, s-a constatat gresirea berii (filtrata in loc de ne-). Peste 5 minute a venit altcineva (din proprie initiativa), a luat berea A (partial bauta), a adus berea B (cea comandata).

5. Bulzul haiducesc (16 lei) a fost un castronel cu mamaliga acoperita de o crusta subtirica de branza si cascaval, decorata cu 5 felii de carnat, sub care am gasit si un galbenus pribeag.

6. Melon glace-ul (12 lei) a fost o jumatate de pepene galben, fara miezul curatat si facut cubulete, dar cu inghetata in mijloc. Imposibil de mancat cu lingurita, fara sa improsti toata asistenta in timp ce incerci sa cureti miezul de pe coaja.

7. Vinul (rosu) a fost turnat intr-un decantor, desi era un vin destul de comun, care nu visase in viata lui la un asemenea tratament. De asemenea, era un vin cam cald, oricat de rosu ar fi fost el. Nu s-a mai intors nimeni sa se ocupe de paharele noastre de vin, desi periodic cei cu halbe de bere le aveau schimbate cu altele pline.


In consecinta, nu ne mai place Hanul berarilor. E un melanj pe jumatate pretentios, pe jumatate carciumaresc, nici cal, nici magar, inconsecvent in spoiala de clasa. Iar cand au clienti multi, asa cum s-a intamplat duminica seara, sunt depasiti, atat in ceea ce priveste activitatea bucatarilor, cat si cea a chelnerilor.

Va ramane desigur, ca o posibilitate indepartata, metrul de bere a casei sau de bere nefiltrata, dar vom avea grija sa mancam inainte de asta in alta parte.

Voua va (mai) place Hanul?





28 comentarii

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
daniela
#1 -

rezonez la parerea exprimata

plus jeg de un deget pe mese! s-a crucit si ospatarul cand am sters masa si i-am aratat servetelul negru!

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
dragos
#2 -

+1

si eu am fost acolo acum vreo 2 saptamani si la fel de varza a fost serviciul. Plus cheleneri care nu stiau meniul, am comandat o friptura de vita si s-a intors si mi-a zis ca nu o mai au, etc. Pacat de locul ala misto

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Mihai
#3 -

Nu ne mai place

Aproape 2 ani de zile, vizita la han a insemnat pentru mine un moment de relaxare, de petrecere a timpului liber intr-o atmosfera placuta.

Din pacate, modul in care sunt servit a inceput sa ma deranjeze si parca...chelnerii au cam uitat sa fie amabili si sa se ridice la nivelul pe care hanul l-ar putea avea.

Si eu ma gandesc sa vizitez hanul doar pentru camera berii.

Mihai

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
gusteau
#4 -

Restaurant specific romanesc!

Nu am fost in acest restaurant ca sa fiu corect. Dar facand parte din lantul La Mama City Grill imi inchipui cum e. Am fost acum o luna in restaurantul La Mama de pe Academiei de la Romana. A fost cea mai proasta experienta culinara din cate am avut in Bucuresti. Plus servicii de toata jena. Aveti grija ca nu e foarte ieftin aproximativ 90-100 de ron pentru 2 persoane. Avand in vedere halul in care am mancat...ciorba de fasole cu 3 boabe de fasole, alaturi de o salata de ceapa parca taiata de un ucenic de la scoala profesionala, varza cu carnati pe care nici unui sarac nu i-o dai mi se pare cam piperat. Dar restaurantele mentionate isi respecta cu desavarsire statutul de restaurant specific romanesc: servicii de toate jena, mancare mediocra si preturi nu din cele mai ieftine. Va rugam alegeti rational!

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Marius
#5 -

In weekend-uri sunt total depasiti.

Am fost cu inca 4 persoane intr-o sambata si ne-au adus comanda intr-o ora. Am facut putin scandal si ca sa ne imbuneze ne-au spus ca desertul este din partea casei. Mai trebuie sa precizez ca ne-au asezat la o masa intr-un salon in care era o petrecere (un botez) desi rezervarea noastra era facuta cu trei zile inainte. Dupa multe insistente ne-au mutat intr-un alt salon unde ne puteam auzi.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Luiza
#6 -

Comentariu nou

Am facut acolo o rezervare pentru un spatiu la terasa, special pentru meci. Ne-au pus in fundul gradinii si ne-au comunicat ca nu au sunet, decat ecran...(citez pe doamna blonda care ne-a primit 'mi-ati spus ca vreti masa pentru meci, dar nu ati mentionat ca vreti sa-l si auziti...:(

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
wanderingcreatures
#7 -

Comentariu nou

Problema la Hanul berarilor este mancarea - in meniu totul suna minunat, dar atunci cand vezi cum arata in realitate ceea ce ai comandat iti dai seama ca ai fost tras pe sfoara.
Asta se mai numeste si marketing, insa daca vrei ca musteriul sa mai vina si a doua oara nu cred ca e solutia cea mai eficienta.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
PretttyInPink
#8 -

Comentariu nou

Hanul Berarilor e intr-adevar un loc de evitat daca iti este foame si poftesti la ceva traditional. Mancarea vine cam in 45-1 ora - ii suspectez ca alearga porcii si gainile prin curte. Desi in meniu arata foarte apetisant, mancare nu e deloc extraordinara, nimic deosebit care sa te faca sa simti ca merita banii dati. Eu am ales o tigaie picanta din care am simtit doar gustul acru al muraturilor........iar chelnerii sunt magnifici. La masa nostra s-au perindat vreo 3-4 si fiecare dintre ei reusea sa uite cate ceva din comanda sau sa vina cu ea (ai aici ma refer la bere in special) dupa vreo 20 de min:(

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
cristina
#9 -

nu imi mai place

Mancarea este mediocra si nu isi merita preturile. Anumite deserturi sunt insa foarte bune. Ce ma deranjeaza cel mai tare este muzica live populara data la maxim. Daca initial mi se parea o idee de admirat mai ales pt potentialul turistic, mi se pare ca exagereaza cu volumul, seara, inantru nu poti purta nici o discutie, tot ce auzi este chiuitul si cantecele, lucru deranjant iarna, toamna, cand nu stai la terasa.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
teodora
#10 -

ignoranta...

@ domnul gusteau, era atat de greu sa te informezi putin inainte sa comentezi absolut aiurea? lanturile la mama si city grill nu doar ca nu au nimic in comun, dar sunt chiar rivale. si oricum, de cand e ok sa ai o parere formata despre un loc inainte ca macar sa mergi acolo? asa ca fraza "ca sa fiu corect" nu isi are locul, pentru ca nu ai fost. so, daca te intereseaza sa faci comentarii pertinente si la obiect pe viitor, nu te mai duce la "la mama" crezand ca ai fost la "city grill'

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Victor101
#11 -

Comentariu nou

Am fost de doua ori, odata la terasa, odata in interior. La terasa a durat mai mult de ora sa aduca mancarea, desi era 2 si nu era chiar asa de plin.

In interior m-a deranjat muzica prea tare si evident servirea proasta.

Pentru preturile si pretentiile locului nu isi merita banii.

Regretul meu cel mai mare este legat de cladire si de linistea din jurul ei, foarte placute, dar nedublate si de servicii de calitate

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
durere mare
#12 -

m-am pacalit de 3 ori

prima oara,m-am uitat cu groaza la cartofii sleiti/nu prajiti alaturi de mici si alte carnuri din farfuria comesenilor mei..
vai ..lor,nici meniul meu nu a fost de ingurgitat...
desi trebuia sa curga bine la vale...cu muzica de chitara din hall
a doua oara,era ca...prima,tot o durere..
a treia oara,meniu de 2 pers plus un vin,apoi a venit si a 3 a persoana,a cerut doar o placinta,sosita dupa 40 min de rabdari prajite,frigerea la sfarist:1700 lei(24+24 meniul si 1 vin la carafa+1 placinta+1 pahar de vin) total-o mare teapa!

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Amisa
#13 -

Comentariu nou

O singura data am fost si am zis k nu mai calc pe acolo.. Asta dupa ce un chelner care ne-a servit sub orice critica (a varsat berea pe masa si pe una dintre prietenele mele si in loc sa aduca un servetel sa stearga macar masa statea ca boul si se uita; bine, macar isi cerea scuze, dar oricum :|.. a trebuit sa ma duc eu la bar sa aduc servetele) a avut inspiratia la sfarsit sa-mi ceara numarul de telefon :))..Am zis k nu-i adevarat :))

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
gheorg
#14 -

amisa si restu...

amisa....daca faci pe cineva bou....uita-te in oglinda....poate vezi o vaca....chlener poate e tatal tau la tara...si iti dai seama cata bere ...si pe masa si pe prietena ta si a venit descarcerarea si au adus si o vitanja...vai cata tragedie...bina macar ca i-ai dat nr de telefon...cat despre restu...sant un client al hanului ,recunosc ca nu a fost intotdeauna perfect sau ca nu am intalnit diverse probleme dar e un loc unde maintorc cu placere de fiecare data......din cele cateva comentarii de mai sus vreo 2 par mai adevarate dar restu...se vede scrisul concurentei....ca sa nu mai zic ca am vazut ca au castigat premiul din turism pt cel mai bun restaurant cu specific romanesc....din tara...cu votul...PUBLICULUI.....sac...

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Anonim
#15 -

hmmm...

Eu am lucrat acolo anul trecut si era treaba relativ ok... Bineinteles, nu toata lume stia de el, era deschis de vreo 3 luni. Mie mancarea imi placea (atunci), mai ales ca aveau controale o data la vreo 2 zile, si aveam incredere oarecum in prospetime. Insa inca de atunci in weekend era depasita treaba :D Se angajau oameni pe banda, la fel si plecau. Prea putini ospatari cu prea multe mese...nu-mi amintesc sa fi fost vreo luna in care sa fie suficienti ospatari, tot timpul angajau, dar plecau altii; erau extrem de solicitati, mai ales in weekend. dupa ce am plecat de acolo, am mai mers la terasa, imi placea, dar comanda...foooaaarte greu :) I-am atras atentia sefului de sala de vreo 2 ori pt o limonada amarata...

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Amisa
#16 -

@ gheorg

Dragul meu, am spus `ca boul`, nu ca era bou.. Te sfatuiesc sa citesti cu atentie si apoi sa incepi cu injurii ;) Si in afara de cazul in care te simti, nu vad de ce te ataci asa. Si da-mi voie sa-ti ilustrez intamplarea ca poate n-ai inteles. A venit omul la masa cu trei halbe de bere in aceeasi mana. Le-a pus pe masa, fiecare halba la fiecare persoana si cand sa ne schimbe scrumiera, a lovit una dintre halbe care s-a varsat. Si cum prietena mea era practic sprijinita de masa, berea a ajuns si pe masa, si pe bluza ei. Daca nu intelegi pot sa incerc sa-ti si desenez. :D Si nu, nu i-am dat numarul meu, tocmai asta mi s-a parut culmea, ca are tupeul sa-l ceara, in primul rand ca eu eram clienta si el era acolo la serviciu, nu la socializare, in al doilea rand ca servirea a fost de rahat.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Procust
#17 -

Si chelnerii sunt forumisti

@ lui Georg - se pare ca asa se promoveaza la Hanul Berarilor: de la chelner care varsa berea la PR forumist.... ati putea sa lucrati la calitatea servirii, a muzicii si a mancarii, nu sa postati comentarii pe forum. ps. daca toti iti place asa de mult punctuatia si scriitura dantelata, asemeni lui Céline in ''Mort à crédit'' - poate incepi sa fii si platit.. pe carnetel.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Deea
#18 -

New comment

Mai Gheorg, in primul rand nu mai fi asa recalcitrant sau cumva esti misogin? Tin sa te contrazic, nu Hanul Berarilor a luat premiul pentru cel mai bun restaurant...Caru` cu Bere a fost acela. chiar daca amandoua fac parte din lantul City Grill crede-ma ca intre ele exista o diferenta de la cer la pamant

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Dan
#19 -

Hanl berarilor, afara-i vopsit gardul, inauntru ?

Nu am fost incantat de acest local niciodata. Am fost fortat de imprejurari de vreo 4 ori si niciodata nu m-am simtit bine. Mici lipsuri sau unele mai mari, care per total adunate te fac sa nu iti doresti sa revi.
Cred ca acelas patron are si Cantina Sport Bar. E la fel.
Deci problema e de management, prost bineteles.
Pacat si de o locatie si alta.
Eu nu mai calc pe la ei, nici chiar fortat de alte imprejurari.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
berarul
#20 -

rupt

Am fost acum o luna cu un grup de prieteni. Am comandat cativa metri de bere, iar la un moment dat a venit o tanti ospatarita sa ia metrul gol si ne-a zis sa o ajutam sa ridice suportul. Noi n-am apucat sa o ajutam, insa replica a sosit imediat din partea ei: "Hai ca m-ati ajutat de v-ati rupt!".

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
dynamic
#21 -

Evitati acest loc!

In acest local veti gasi preturi foarte mari, portii modeste si o servire neglijenta (cu accente de nesimtire), in total dezacord cu aspectul pretentios al locului. Am fost foarte dezamagit dupa aceasta experienta, mai ales dupa ce fusesem si la Carul cu Bere, unde preturile nu sunt asa de mari, portiile cu siguranta respecta gramajul din meniu, iar servirea este mult mai atenta ca aici. Si spun asta, pentru ca am inteles ca apartin de acelasi patron ambele localuri, dar este o diferenta foarte mare intre ele.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
alx
#22 -

G R O A Z N I C!!

Nici nu stiu de unde sa incep, oamenii astia sunt la pamant. Numai imaginea e de ei, branza buna in burduf de caine. Toti chelnerii imbracati, aranjati te-ai astepta sa te si serveasca bine. Ei bine, nu. Toti au atitudine, si e atitudinea din spatele blocului care zi de zi se uita la capatos, cu replici imprumutate de la Bianca Dragusanu sau Serghei Mizil.
Mancarea... Un dezastru total, cartofi prajiti arsi, serviti reci dupa 45 de minute. Reteta perfecta... a esecului.
Crema de zahar ars? Nu am mancat in viata mea ceva mai inodor si insipid decat crema lor de zahar ars. Cand am fost intrebat daca m-a deranjat ceva de seful salii, le-am spus ce m-a deranjat si raspunsul a fost ironic si zeflemist.
Am grija de atunci ca in majoritatea conversatiilor pe care le am cu prieteni sau cunoscuti, sa arunc din cand in cand o vorba de genul "Stii ca s-a deschis hanul berarilor pe Pache? Ei bine, sa nu te duci in viata ta!"

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
maria
#23 -

evitati acest loc !

dezgustator ! e putin spus !
comanda a venit foarte tarziu , painea era foooooarte veche, iar ce comanadai nu era niciodata ce primeai !
sincer am comandat un platou cu o mare varietate de peste si am primit dupa 45 min un fund de lemn cu sprot prajit si atat ! unde erau ceilalti pesti? dar pretul desigur cel din meniu !
culmea este ca platoul se numea Platoul Mincinosilor si chiar asa era......o mare minciuna!
eviati acest loc unde esti tratat in bataie de joc !

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
mincinosul
#24 -

Mincinosule

Ai comandat un Mincinos?Mincinosuleeee Acel preparat e pomana curata.Pentru Sraacii ca tine.Nu costa 45,ci 19 ron.Primesti sprot,hering mamaliga si mujdei.Intr-o cantitate destul de mareeee.Mincinosuleeeeee.Nu mai comenta aiureaa!

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
sac
#25 -

pt deea

mai informeaza-te...premiul din turism in acel an...greu cu descifratu la tine

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Cadmos
#26 -

Impresia mea

Nu pot să mă plâng de servire, pentru că a fost foarte bună.
Dar mâncarea a fost groaznică! Platou cu hamsii şi şprot. Se numeşte "platoul mincinoşilor", acum ştim de ce. A fost adus aproape rece. Mujdeiul e din usturoi chinezesc, pe care îl recunosc foarte bine după gust. Nu numai că are un gust groaznic, dar sigur provoacă indigestii. Şi poate nu vă vine să credeţi că o îngheţată poate fi proastă, dar la ei poate! Trei cupe amărâte de apă colorată îngheţată, fără niciun gust, peste care e trântită o mare fleaşcă de frişcă din tub - la asta nu s-au zgârcit, or fi luat-o ieftin. Păcat de casă, e superbă. Instrumentiştii îşi dau silinţa. Dar mâncarea e proastă şi scumpă.

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
cszoby ursu
#27 -

lupeasca

Consumati numai sare iodata

Restaurant Hanul berarilor - Un update nu tocmai pozitiv
Stefan
#28 -

BR sau BERE

Daca este un han al BERARILOR, de ce sunt doar cateva sortimente (MARCI) de BERE ? Iar berea FARA ALCOOL, e doar "ursus", PROASTA ! Inteleg ca aveti contract cu "ursus", ca sa primiti GRATIS umbrele si consumabile, DAR ... Atunci scrieti pe firma - Hanul berarilor de bere URSUS - De ce nu sunt SAMBATA si DUMINICA meniurile de pranz de ~ 24,00 lei ??? Si asa preturile sunt PIPERATE, fata de CALITATEA produselor (mancare si bauturi)si servire nu se ridica la nivelul pretentiilor (voastre) ! Nu venim la un local ca sa platim VOPSEAUA DE PE FIRMA, vrem sa fim SERVITI cu produse de CALITALE la VALOAREA PRODUSELOR si SERVICIILOR ! Stiind ca va plac reclamele (chiar si NEGATIVA), va pun si Io pe "facebook" v-am scris si promit ca pun si raspunsul d-voastra ! Astept o luna (legala) apoi REVIN ! ;) :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera