Restaurant: Fast Food Haiducesc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vechiul si noul se contopesc si devin de neseparat in peisajul restaurantelor bucurestene. Astfel se explica existenta unui local precum Fast Food Haiducesc. Este o alternativa inedita. Nu cred ca se serveste gulas haiducesc in orice McDonald's sau shaormerie din drumul tau.

Fast Foodul Haiducesc este de fapt un local mititel din apropierea Garii de Nord (treci de Hotel Ibis pe Calea Grivitei si o iei la dreapta pe Buzesti) unde gasesti cateva mese, coarne de cerb pe pereti si o vitrina asemanatoare aceleia dintr-o cantina sau o autoservire.

Fast food haiducesc

Fast food haiducesc

Dar sa stii ca mancarea nu e rea si nici nu e scumpa. Daca nu vrei sa mergi pana la Gara de Nord, atunci mancarea ti se livreaza acasa. E bine sa-ti strangi niste prieteni pentru ca la preturi gen 4 lei ciorba de fasole si 11 lei fazanul glazurat si comanda minima e de 100 de lei... O sa fii nevoit sa comanzi o gramada de mancare.

Si iata ce ai putea sa comanzi si sa primesti pe loc: frigarui crocante asortate (7 lei), gulas haiducesc (5,5 lei), cotlet berbecut mirodenii (7 lei), piept de porc crocant (5.5 lei), saramura crap (5 lei), tocanita haiduceasca (6 lei).

Fast food haiducesc

In afara de aceste feluri, mai poti comanda si alte preparate vanatoresti speciale pentru care trebuie sa permiti un timp de pregatire de 24 de ore: muschi urs la cuptor (15 lei, pret pentru o portie de 100 gr.), caprioara cu salvie (11 lei), mistret cu rozmarin (10 lei), rata crocanta si aromata (7 lei).

Salatele costa trei lei, iar garniturile tot 3-4 lei.

Fast Food Haiducesc te serveste in stil mioritic si capitalist cu niste mancaruri traditionale. Bun pentru un pranz la serviciu, dar localul in sine nu este cel mai ospitalier loc ca sa mananci acolo. Atmosfera tipica de autoservire de pe langa Gara de Nord.

Fast Food Haiducesc
Str. Haralambie Botescu nr 10.

1 comentariu

Restaurant: Fast Food Haiducesc
vlad christian
#1 -

Ilegal de gustos, da dependenta !

Am fost acolo si anul trecut, si anul asta de mai multe ori. Pina si prietena (53 kg la 1.67, maninca cit un pisoi), care a reusit sa treaca de aspectul dezolant al zonei, a fost impresionata pina la nivelul de lins farfuria =))
Platoul cu urs/mistret/caprioara in sos este demn de o lume mai buna, fazanul glazurat este epocal, tocana haiduceasca e buna de povestit la nepoti (ehei.... )
Doar hreanul a fost odata cam atzos, de la salata de sfecla :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera