Restaurant: DaDa, a doua oara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotamul a mai fost la DaDa in urma cu vreo doi ani si poate spune ca a remarcat progrese (nu ca era nevoie, ci pur si simplu am observat ca se poate si mai bine decat inainte).

Atmosfera de la DaDa este deosebita. Din exterior restaurantul seamana cu vitrina unui magazin de imbracaminte in care se oglindesc creatiile de moda DaDa. In interior gasim un restaurant sic, cu spatiu generos intre mese, design modern cu banci lungi pline de perne lucioase si scaune transparente.

Restaurant: Dada Restaurant: Dada Restaurant: Dada

In plus, printre toate astea si-au gasit loc, intr-un stil avangardist, numeroase haine si genti, portmoneuri si alte accesorii, toate marca DaDa. Pesemne nu v-ati gandit niciodata ca ati putea gasi un loc unde, in timp ce asteptati ca mancarea sa va fie preparata, va puteti plimba si admira (eventual cumpara) articole de imbracaminte, genti si accesorii create de adevarati designeri vestimentari.

Restaurant: Dada Restaurant: Dada Restaurant: Dada

Despre mancare - ca sa nu uitam ca ne aflam intr-un restaurant - nu putem spune decat ca este excelenta. Cu toate sinceritatea, demult nu am mai mancat o mancare care sa arate atat de bine si care sa fie atat de gustoasa. Antricotul de vita cu mozzarella invelita in dovlecel la gratar a fost magnific, carnea efectiv ti se topeste in gura, iar amestecul mozzarella-dovlecel – foarte inspirat. De asemenea, pastele au fost extrem de gustoase. Chiar daca am comandat si mancat paste carbonara de multe ori, gustul acestora era parca deosebit.

Restaurant: Dada Restaurant: Dada Restaurant: Dada

Desertul insa a fost “cireasa de pe tort”. Am comandat mousse de ciocolata alba cu struguri si capsuni – cremos, gustos, racoritor. De asemenea, bezeaua cu crema usoara de mascarpone, capsuni si sos de zmeura a fost mai mult decat excelenta.

Restaurant: Dada Restaurant: Dada

Trebuie sa recunoastem - atmosfera de la DaDa este speciala, potrivita Omului in care traieste un mic artist (si nu numai), dedicata gurmanzilor, tuturor celor care adora sa Savureze feluri de mancare mai putin intalnite, in care amestecul de gusturi si arome este cel putin inovativ.

Despre chelneri si ospatari avem numai cuvinte de lauda. Toti sunt amabili, cu zambetul pe buze, atenti cu fiecare client in parte. Copiii sunt tratati preferential (asa cum este si normal, dar atat de putin intalnit in tara noastra).

Restaurant: Dada Restaurant: Dada

Singurul lucru pe care l-am gasit… sa spunem "negativ" (dar care nu ne mira, tinand cont ca totusi este vorba de un restaurant special, usor exclusivist) a fost pretul mancarurilor care este cam piperat. Antricotul de vita cu mozzarella invelita in dovlecel la gratar costa 43 lei, spaghetele carbonara costa 23 lei, pentru o portie de calamari pane crocanti dai 27 lei, doza de Coca-Cola este 6 lei iar berea Moretti, fara alcool, poate fi cumparata cu 8 lei. Desertul cu bezea costa 19 lei, iar crema de ciocolata alba cu struguri si capsuni este 16 lei.

Nu putem avea decat cuvinte de lauda pentru restaurantul DaDa. Pentru ca sincer, le merita. Nu am mai mancat de multa vreme mancare atat de savuroasa – si efectiv toate felurile pe care le-am comandat au fost extrem de gustoase. Merita sa faceti o vizita la acest restaurant, macar pentru a admira articolele de imbracaminte.




2 comentarii

Restaurant: DaDa, a doua oara
Bogdan
#1 -

Not that great

M-ati facut curios asa ca l-am incercat si eu. Din cele doua feluri de mancare comandate (ceva pui si curcan) nu m-au impresionat prin gust. Combinatia a fost inedita, dar speram sa fie un gust mai deosebit.
Deserturile (chiar cele prezentate de voi) au fost bune dar, la fel, nu iesite din comun.

Sunt combinatii inedite dar pentru mine Mystic Tree ii intrece - atmosfera intima, mancare buna si inedita si chelneri politicosi.

Restaurant: DaDa, a doua oara
Letitia
#2 -

DaDa restaurant

Eu am fost astazi la DaDa si tin sa spun ca am fost impresionata in mod placut. Ambianta extrem de placuta, mancarea foarte buna, ospatarii amabili. Trebuie sa mentionez ca NU AM SIMTIT FUM DE TIGARA ceea ce e foarte important pentru un nefumator.
Recomand in mod special pieptul de curcan cu pere, antricotul de vita cu dovlecel si mozarella, iepurele (SUPER!) si biftec tartar.
Ca desert, creme brulee (crema de zahar ars) este MULT mai bubna decat de obicei. De asemenea, mousse de ciocolata alba si MAI ALES BEZEAUA!
Am uitat sa mentionez bruschetele din mamaliga.
Nu recomand insa supa Thai, nu m-a impresionat prea mult.
Overall, scump dar merita!
Am plecat cu o stare de spirit super de acolo :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera