Restaurant: Casa Victor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Aseara, in timpul unei plimbari pe la sosea, metropotamul da de urmatorul afis:

Restaurant Casa Victor

...din care trage concluzia ca daca mancarea e ca la tata acasa, inseamna ca e buna, pentru ca o face mama, apoi, simtindu-se o doamna bine, a sperat sa nu fie doar abureala si frectii si a intrat pe terasa restaurantului Casa Victor.

...unde era plin-ochi cu domni si doamne cate se poate de obisnuiti, printre care ne-am asezat si noi.

Restaurant Casa Victor

In meniu, mancare si pileala berechet, la preturi medii: ciorbe (~8 lei), gustari calde (~10 lei), peste, paste, pui, vita si porc, deserturi (~8-12 lei), gatite fie mai romaneste, fie mai pe limba internationala a bucatariei.

Am comandat mai intai pileala, care a venit destul de repede, spre deosebire de mancare, pentru care am asteptat nitel, dar nu ne-a deranjat, pentru ca strada (Emanoil Porumbaru, intre Statuia Aviatorilor si Televiziune) pe care este restaurantul e linistita si racoroasa, iar muzica (de radio) facea un ambient destul de placut (daca ignoram mustele cu lipici la fata noastra de masa, pe care banuim ceva reziduuri de la mesele dinainte, ca prea era insistenta musca aia).

Ce am comandat:

- salata Cesar (14 lei), reteta proprie, pentru ca n-avea pic de salata verde, ci castraveti si ardei gras si un munte de paine prajita, dar era buna, spre deosebire de cea de la Casa Sarbeasca, ca un contraexemplu, care facuse baie de ulei. Dar arata categoric mai bine.

Restaurant Casa Victor

- somon cu tagliatelle, fara nici un fel de personalitate sau condiment (dar "aburit" cu putina boia dulce), servit fara lingura (20 lei)

Restaurant Casa Victor

- salata de sfecla rosie cu hrean (6 lei)

Restaurant Casa Victor

- banana split, cu o frisca ciudata si inghetata (inghetata este tot atribut pentru frisca) (9 lei)

Restaurant Casa Victor

- si un papanas care a stat prea mult la solar, pana s-a parlit si intarit, drept pentru care a trait... pe jumatate (5 lei)

Restaurant Casa Victor

Serviciul (avand in vedere ca era un singur chelner in post - s-a simtit obligat sa ne informeze) a fost rezonabil si prietenos putin peste limita care imi place mie : "apiţă mai aducem?" (amabilitatea nu inseamna sa ne tragem de sireturi, dar in fond, nu am fost sa iau masa la Ritz, ci la o "carciuma cu pileala").

Restul ofertelor din reclama verde de la intrare (abureala si frectiile) nu se aflau in meniu, nici nu se serveau ca bonus metropotamilor bine, ci faceau parte din serviciile hotelului, la parterul caruia se afla restaurantul (3 stele, cu piscina, sauna si masaj).

Concluzia: fara obiectii sau nazuri prea mari, dar si fara vreo bulina semnificativ de alba, Casa Victor e o carciuma care merita cercetata, cine stie ce surprize pastreaza vizitatorului frecvent.

Casa Victor, Str. Emanoil Porumbaru nr. 44
Tel.: 021 222 57 23, 021 222 96 265 comentarii

Restaurant: Casa Victor
Cristi Roman
#1 -

dezamagit

Daca ati ajuns si voi sa stergeti un comentariu care nu va convine, dar care era perfect civilizat si la obiect....
Dragos.......treaba voastra, dar nu e ok.

Restaurant: Casa Victor
Diana
#2 -

???

Cand ai postat comentariul cu pricina?

Daca ai scris adineauri si ai crezut ca s-a salvat e posibil sa nu te fi uitat destul de atent si s-a pierdut. Noi nu stergem comentarii daca sunt in limita bunului simt.

Restaurant: Casa Victor
Kata
#3 -

Comentariu nou

Casa Victor este intr-adevar misto. Merita sa mergi acolo, macar o data... de proba... dup-aia sigur te mai intorci :)

Restaurant: Casa Victor
Cristi Roman
#4 -

local slab

Ok, atunci imi cer scuze....si puteti sterge voi primul meu comentariu plus sa-l editati pe-asta astfel incit sa inceapa de aici:

Cristina, cred ca puteai sa fii mai dura, sa nu-i tii in apa calduta. De exemplu: pastele sint superfierte (greseala de incepator in bucatarie), boiaua dulce peste paste?? (bucatar care "crede" ca are idei bune), papanasul ars care a parasit bucataria (semn de praduiala din partea patronilor si bataie de joc din partea bucatarilor).

Prost, local prost, slab pentru zona aia.

Restaurant: Casa Victor
Ikemaua
#5 -

Corect

N-am fost la restaurantul cu pricina dar dupa cum arata pastele si papanasul in fotografii, nici ca am sa calc vreodata! Serios, ce imbunatatiri poti astepta de la un restaurant romanesc, de obicei inceputul e bun si continuarea evident, proasta .. Aici daca e deja asa cum a descris Cristina, nici o sansa de mai bine.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera