Restaurant: As del Cuore

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu mai fusesem demult intr-un restaurant italienesc si nici nu simteam prea tare lipsa bucatariei mediteraneene, dar in Dorobanti fiind si ploaie cazand, am esuat intr-o mica trattorie-pizzerie de vizavi de liceul Caragiale, As del Cuore, denumire care nu ne-a fost prea clara. Probabil trebuia sa fie Asso del Cuore (Asul inimii), dar sigur ar fi generat comentarii referitor la... fundul muschiului cardiac.

Uzi si infrigurati, am crezut ca am intrat intr-un depozit - la intrare era ingramadita toata mobila de pe terasa si din tavan pica molcom pe o planta al carei ghiveci era bine plasat sub... gaurica. Inauntru - nimeni (desi s-a umplut mai tarziu pe jumatate cu o gramada zgomotoasa de microbisti, adunati sa se uite la meci).

Restaurant As del cuore

Restaurantul, desi ma asteptam, instigata de stereotipul ideii de Dorobanti, la ceva mai rasarit, dichisit si scump, nu a fost deloc asa. Adica nici ridicol de scump, conform zonei, dar nici cu un standard ridicat de servicii si prezentare generala.

Meniul cuprindea:
- supe (6-10 lei): de legume, de ciuperci, de pui, cu fructe de mare
- paste (~12-17 lei)
- pizza cu blat subtire (15-20 lei)
- salate (14-20 lei)
- preparate de pui (16-19 lei) si vita (~30 lei)
- deserturi (~9 lei): placinta de mere, clatite negre, tiramisu.

Mancarea a fost destul de buna, atat cat am avut noi dispozitie sa o incercam, si a venit destul de repede (irelevant, dat fiind ca nu prea mai era nimeni acolo):

- bruschetele ne-au facut brusc sa radem, pentru ca intrasera la apa si le ramasese mare farfuria:

Restaurant As del cuore

- supele (de rosii si de hribi) au fost reusite, desi 10, respectiv 12 lei pentru o supa, fie ea si cu titulatura in italiana, e nejustificat de mult.

Restaurant As del cuore Restaurant As del cuore

Dupa ce am primit supele, n-am mai vazut-o pe chelnerita (singura, de altfel), care a fost complet acaparata de grupul de microbisti. E adevarat, cand am cerut nota si-a cerut scuze ca ne-a cam ignorat.

Restaurant As del cuore
zona de nefumatori, aparata de... aerisirea de deasupra.

Concluzia? Nimic de care sa merite sa iti amintesti, o experienta destul de insipida. Genul de restaurant de cartier, chiar daca acest cartier este Dorobanti, As del Cuore se afla pe strada Marcel Andreescu nr. 11 (in spate la Mario Plaza), tel. 021 230 02 49; 0742 200 008. Se pot face si comenzi de pizza, dar doar in zona Dorobanti si cu o comanda minima 50 lei.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera