Restaurant: Al Macaronaro
La 5 minute de Izvorul Rece, pe strada Sfantul Stefan, se afla un restaurant cochet, pentru cei cu gusturi mai rafinate, numit Al Macaronaro. Demn de stiut ca preturile nu sunt tocmai mici, dar nici nu o sa regretati. Mancarea este buna, aromata si vine destul de repede.
Credem ca este un restaurant unde oamenii vin mai mult in grup pentru ca nu avea decat o singura masa de doua locuri, izolata la perete. Nu putem spune ca este genul de loc unde sa iesi la o cina romantica, desi scaunele rosii sunt destul de romantice. Pacat ca sunt asezate cel putin patru la fiecare masa. O combinatie de look rustic si elegant in restaurant, cu aplicatii de lemn si caramida pe peretii galbeni.


Cateva tablouri ici si colo, o oglinda mare sa-si studieze clientii silueta in curs de pierdere. Ne-au placut ferestrele mari si plasma Samsung. Am facut abstractie de muzica, o compilatie de hituri ale anilor '80. "Cine canta melodia asta?" "Uh, Boy George. Ba nu, formatia aia a lui... Culture Something" :)

Profilul restaurantului este italian, dar spre deosebire de multe muuulte alte locuri, in meniu nu exista sectiune de pizza. In schimb meniul incepe cu bauturi si undeva pe la mijloc ajunge si la aperitivele reci. Carpaccio de vita si de rata la 31 de lei, respectiv 42 de lei. Pe vremea caniculara nu suna rau nici prosciutto cu pepene galben la 30 de lei.
Gustarile reci pe baza de peste sunt puse separat de restul aperitivelor: icre de manciuria servite cu vodka Smirnoff (45 de lei), tartar de somon (35 de lei), file de somon afumat cu lamaie si capere 32 de lei. Selectia de fructe de mare nu dezamgeste nici ea, calamari picanti (32 de lei), creveti (32 lei), tiger prawns (65 lei) si gamberoni (42 de lei).

Salata de pui cu sos gorgonzola
Salatele costa intre 15 si 21 de lei. Am fost anuntati ca salata de pui de aici e cea mai buna din oras si trebuie sa recunoastem, e foarte buna. Dar inca nu le-am incercat pe toate din oras. :) Deci nu ne hazardam sa facem astfel de afirmatii.
La paste intalnim felurile traditionale de paste (penne alla arabiata, quattro formaggio si lasagna) la preturi intre 15 si 29 de lei. Felurile de pui (snitel, pui cu cinci ierburi si chilli), vita (muschi la gratar, muschi de vita cu gorgonzola si muschi de vita cu patru feluri de piper) si rata inchid ciclul de mancaruri gatite. Demn de mentionat sunt si mancarurile cu ficat de rata care costa 110 lei.
Mancarica a fost buna si a venit repede. Curat si frumusel, este un loc de vizitat cu prieteni pe care vrei sa-i impresionezi.
Al Macaronaro
Str. Sf. Stefan 13
Telefon: 317 5354, 0723 011 901
Credem ca este un restaurant unde oamenii vin mai mult in grup pentru ca nu avea decat o singura masa de doua locuri, izolata la perete. Nu putem spune ca este genul de loc unde sa iesi la o cina romantica, desi scaunele rosii sunt destul de romantice. Pacat ca sunt asezate cel putin patru la fiecare masa. O combinatie de look rustic si elegant in restaurant, cu aplicatii de lemn si caramida pe peretii galbeni.


Cateva tablouri ici si colo, o oglinda mare sa-si studieze clientii silueta in curs de pierdere. Ne-au placut ferestrele mari si plasma Samsung. Am facut abstractie de muzica, o compilatie de hituri ale anilor '80. "Cine canta melodia asta?" "Uh, Boy George. Ba nu, formatia aia a lui... Culture Something" :)

Profilul restaurantului este italian, dar spre deosebire de multe muuulte alte locuri, in meniu nu exista sectiune de pizza. In schimb meniul incepe cu bauturi si undeva pe la mijloc ajunge si la aperitivele reci. Carpaccio de vita si de rata la 31 de lei, respectiv 42 de lei. Pe vremea caniculara nu suna rau nici prosciutto cu pepene galben la 30 de lei.
Gustarile reci pe baza de peste sunt puse separat de restul aperitivelor: icre de manciuria servite cu vodka Smirnoff (45 de lei), tartar de somon (35 de lei), file de somon afumat cu lamaie si capere 32 de lei. Selectia de fructe de mare nu dezamgeste nici ea, calamari picanti (32 de lei), creveti (32 lei), tiger prawns (65 lei) si gamberoni (42 de lei).

Salata de pui cu sos gorgonzola
Salatele costa intre 15 si 21 de lei. Am fost anuntati ca salata de pui de aici e cea mai buna din oras si trebuie sa recunoastem, e foarte buna. Dar inca nu le-am incercat pe toate din oras. :) Deci nu ne hazardam sa facem astfel de afirmatii.
La paste intalnim felurile traditionale de paste (penne alla arabiata, quattro formaggio si lasagna) la preturi intre 15 si 29 de lei. Felurile de pui (snitel, pui cu cinci ierburi si chilli), vita (muschi la gratar, muschi de vita cu gorgonzola si muschi de vita cu patru feluri de piper) si rata inchid ciclul de mancaruri gatite. Demn de mentionat sunt si mancarurile cu ficat de rata care costa 110 lei.
Mancarica a fost buna si a venit repede. Curat si frumusel, este un loc de vizitat cu prieteni pe care vrei sa-i impresionezi.
Al Macaronaro
Str. Sf. Stefan 13
Telefon: 317 5354, 0723 011 901
ficat de rata
Ficatul de rata e ficata de rata normal sau foie gras?
al macaronaro
un restaurant excelent unde te simti bine de fiecare data cand il vizitezi.superb
nunta
de curand am facut nunta la acest restaurant servirea a fost excelenta pe aceasta cale as dori sa felicit tot personalul, am inteles ca in curand se va mari si spatiul...
telefon
Daca ar fi un restaurant respectabil ar avea niste numere de telefon la care sa sune clientii sa isi rezerve locuri. Incerc de 1 saptamana sa dau de cineva de la acest "minunat" restaurant dar se pare ca nu a ajuns tehnologia pana la ei. Ca sa va faceti o rezervare la ei trebuie sa o faceti prin mesaje de fum.
Eu am renuntat la acest local si am gasit altul care este in civilizatie si are metode de comunicare adecvate secolului nostru.
In ritmul asta vor pierde multi clienti...