Que pasa - barul de pe Batistei ce te indeamna la voie buna si distractie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre Que pasa am scris prima oara in 2007, dar nu putem spune ca nu i-am mai trecut pragul din trecut si pana astazi. Cu toate astea, ne-am gandit ca o noua cronica ar fi binevenita, mai ales ca vin vremuri friguroase si este indicat sa stiti cat mai multe locuri cozy, unde sa va simtiti bine.

Spuneam in 2007 ca o parte semnificativa a redactiei zice ca daca nu te imbeti in Que pasa, n-are nici un farmec si trebuie sa recunoaste ca aceeasi parere ne-am pastrat-o si in ziua de astazi.

Atmosfera din Que pasa te indeamna la voie buna si distractie. Ai toate atuurile necesare - lumina difuza, canapele confortabile sau scaune de bar, muzica rock de calitate si oameni sociabili - ce-ti poti dori mai mult?

Pentru vremurile calduroase (ce au cam apus, sinceri sa fim) barul are si o terasa cu balansoare.

Noi recomandam sa mergeti aici seara, cu o gasca de prieteni, si sa va puneti pe povestit si baut - Que pasa este unul dintre locurile recomandate de noi unde puteti merge sa beti dupa miezul noptii. Apropo de asta, berile sunt intre 7 si 10 lei, un long drink e 15, un pahar de vin intre 9-11 lei, iar daca vreti suc sau cafea, acestea sunt intre 7 si 12 lei.

O sa vedeti si voi ca la Que pasa o sa gasiti un ambient familiar, un vibe pozitiv si totul din jur o sa va faca pofta sa stati la discutii pana tarziu in noapte (barul este deschis pana la ultimul client).

Chelneritele si chelnerii sunt simpatici, se misca repede, iar daca va pierdeti din rabdare, puteti oricand sa mergeti pana la bar si sa va comandati singurei ce aveti nevoie.

Simtiti-va ca acasa, cam asta pare sa fie ideea din spatele barului.

Noua ne-a placut inca de cand am fost prima oara si inca de place si astazi, asa ca va recomandam cu drag sa mergeti aici, daca vreti o noapte pe cinste, alaturi de prieteni, intr-un loc calduros, zgomotos si placut.

Sursa foto

2 comentarii

Que pasa - barul de pe Batistei ce te indeamna la voie buna si distractie
Alexa Ioana
#1 -

.

Que Pasa rulz. Locul ideal pentru betivaneala si tras de timp pana nu se termina! :)) Adica e de bine in traducere libera.

Que pasa - barul de pe Batistei ce te indeamna la voie buna si distractie
Adu
#2 -

Old time favorite

Unul dintre locurile preferate pentru stat la povesti si ascultat muzica buna. No thrill, no fuss, un loc casual care nu isi propune sa fie altceva decat este. Recomandat doar celor fara fite :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera