Pub: Whispers

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Whispers am mai fost acum 2 ani. Ne-a placut, dar nu prea. Atunci am vazut partea sportiva a acestui loc si am asteptat mult pana sa ni se aduca mancarea. Ceva ne-a soptit ca lucrurile s-au schimbat si ca trebuie sa-i mai dam o sansa acestui pub englezesc. 

Am ajuns in barul de pe Brezoianu (exact langa Expirat), am pus ochii pe-o masa si, ca babele in tramvai, ne-am aruncat ca ulii pe scaune. Nu de alta, dar localul era plin (semne bune anul are) si tare mult ne doream un loc la masa si o bere rece (unii beau bere si iarna, da).

Whispers Whispers

Ne-a placut atmosfera agitata de pub, echipele care se luptau pentru puncte multe la darts, ne-a placut zumzetul care se ridica de la fiecare masa. As vrea sa putem sa-ti spunem ce muzica era in Whispers, dar chiar nu am auzit nicio melodie.

Asa ca ne-am delectat auzul cu o simfonie a vocilor clientilor, lucru care ne-a incurajat sa conversam in mod natural, fara sa ne cenzuram sau fara sa radem pe tonalitati mai joase.

De baut, am baut, de mancat, am mancat. Berea la draft (Heineken, 7 lei) a completat intr-un mod spumos atmosfera de pub. Pe modelul englezesc conform caruia berea nu merge neinsotita, i-am comandat un tovaras. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste, Buffalo Wings (16 lei) au mers de minune cu berea si ne-au facut sederea mai placuta.

Whispers Whispers

Trebuie sa mentionam ca, de data asta, mancarea a venit repede si era fierbinte ca sa poti sa stingi repede cu berea rece. Am incercat si ciocolata calda alba (8,5 lei) si am spus ca trebuie sa aflam ce frisca folosesc oamenii de la Whispers s-o punem cap de lista in testing-ul de frisca.

Preturile nu sunt exagerate, dar nu intelegem de ce specialitatile de cafea sunt asa scumpe (intre 7 si 16 lei). In rest, berile au preturi intre 5 si 15 lei iar specialitatile cu aceasta bautura, intre 12 si 29 lei; sucurile intre 6 si 8 lei, cocktailurile undeva la 22 de lei, un bol de limonada- 20 de lei.

Whispers Whispers

Meniul cu preparate culinare acopera cam toate gusturile: pui cu placinta de ciuperci - 18 lei; all day breakfast (carnati, bacon, fasole, ou, rosii, ciuperci, toast)- 30 lei; snacks intre 13 si 16 lei; salate- 13 lei si combos, mixuri cu diverse tipuri de carne si aperitive pentru 2 persoane (36 lei) sau pentru 4 persoane (64 lei).

De data asta ne-a placut totul si inca nu ne-am ridicat de la masa sa demonstram ce talentati suntem la nimeritul tablei de darts. Pentru impatimitii acestui sport, tinem sa spunem ca aici se fac campionate si ca poti sa faci si shopping pentru intretinerea pasiunii tale sportive; au un panou cu accesorii pentru darts de vanzare, despre care noi am crezut initial ca sunt premii pentru cei mai talentati.

Whispers Whispers

Am apreciat si grija celor de la Whispers pentru pantofii si ghetele noastre, motiv pentru care au plasat strategic, la intrare, un aparat cu perii rotative care sa ne faca incaltamintea stralucitor de curata.

Ah, un lucru pe care trebuie sa-l stii daca mergi aici: chelneritele tin foarte mult le meniul de mancare pe care, daca il tii gresit sau daca il neglijezi sub vreun pahar, vor veni sa ti-l ia si sa-ti spun ca este un obiect delicat si ca trebuie tratat cu grija.

1 comentariu

Pub: Whispers
Cristi
#1 -

subiect

Nu-mi place steagul ala din prima poza. E mai frumos si mai brav steagul verde/alb/portocaliu.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera