Pub: The Londoner

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
The Londoner se afla pe strada Sf. Constantin la nr. 22, aproape de Vasile Parvan, si ocupa subsolul si parterul inalt al unei vilisoare frumusele, cum sunt mai toate casele in cartierul acela linistit din vestul Cismigiului.

In camerele de langa bar era un aer mai confortabil si mai calduros de pub (mai mult lemn natur) si erau cativa clienti vorbareti pe la mese, dar in incaperea pe care am ales-o noi atmosfera era mai rece - pereti foarte rosii si presarati cu "miniaturi" care reproduceau imagini cu pinup girls, postere de prin anii '50, fotografii tot de pe-atunci, fragmente din ziare... toate pe directia vintage, plus cateva fotografii din Londra contemporana.

The Londoner The Londoner The Londoner

Pacat ca nu erau mai mari si pacat si ca sticla care le acoperea nu era antireflex. Pacat si de candelabru, care nu ne-a placut defel. Unul similar, dar mult mai ornat, trona si in hol, deasupra scarii care ducea in zona de la subsol, pe care n-am vizitat-o, pentru ca era pustie.

The Londoner The Londoner

In meniu am gasit bere pe la 5-8 lei la draft, Carlsberg, Guinness (cand am fost noi aveau doar la sticla de 0,33 - 10 lei) si Salitos. Bauturile racoritoare erau 5-6 lei, existau in meniu si cateva vinuri (25 de lei) si aveau si sandvisuri pe la 10-12 lei si salate cam pe la acelasi pret.

Am luat mai intai o limonada cam chioara, iar mai tarziu o bere care a venit dezgolita de orice urma de spuma. Indecent de-a dreptul.

The Londoner The Londoner

In rest n-avem a spune mai multe, nici de bine, nici de rau, despre The Londoner. Unele pub-uri ori baruri ti se lipesc de suflet imediat ce intri in ele, fie pentru ca au un personal prietenos, fie pentru ca reusesc sa creeze o anumita intimitate intre consumatori si berea de pe masa, un sentiment la care contribuie muzica, lumina, designul interior. In The Londoner n-am avut acel sentiment. E doar un bar curatel si decent, dar fara zvac si fara beri din insulele britanice la robinet.

Daca vreti totusi sa-l incercati, se afla pe Strada Sf. Constantin la nr. 22, zona dintre Cismigiu si Berzei, harta aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera