Pub: Shelter

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Recent deschis in Centrul Vechi, Shelter Pub e pe strada Selari, intre Suburbia si Curtea Sticlarilor, aka Berarilor, usor de localizat din cauza terasei acoperite cu copertine negre.

Afara pe terasa era aproape plin, inauntru era aproape gol, desi temperatura era aproximativ aceeasi. Animale sociale fiind, ne-am asezat totusi pe terasa, cu ochii in viermuiala trecatorilor si a masinilor, intrebandu-ne inca o data de ce naiba se permite accesul masinilor personale in centrul vechi, ca din pacate toparlania nu e pasibila de amenda.

Shelter ne-a placut, e un locsor agreabil, desi, cum spuneam, nu tocmai intim din cauza terasei intr-o strada circulata de masini. Cand va veni si randul strazii Selari sa fie cosmetizata, o sa fie mai bine.

shelter

In meniu am gasit, pe langa variile sortimente de bere (4-10 lei, pe alese), cocktailuri & long drinks (16, respectiv 12 lei) si vinuri (35-40 lei), ceva mai neobisnuit: mega long drinks, de 900ml si 45 de lei, pe baza de rom, vodka sau whisky. De data asta am ales o Feteasca neagra, (pentru ca rose-ul din meniu era absent din stoc) insa data viitoare o sa incercam un mega long drink, suntem curiosi sub ce forma vine. Speram, de asemenea, ca la urmatoarea vizita sa putem incerca si prajiturile din meniu, si ele disparute in misiune.

shelter shelter shelter

Cele 2-3 lipsuri din meniu raman singurele noastre observatii. In rest, serviciul a fost prompt, muzica, atat cat se putea auzi prin harmalaia strazii, suna binisor si variat, iar toaleta era curata.

Inauntru e spatios si au mai multe mese decat la terasa, dar nu arata deosebit, pe jos e o gresie cam uratica, de moda veche, care nu se prea asorteaza cu mobilierul de pub si cu ornamentatiile clasic-vintage-eclectice: o vechitura ici, o macheta colo.

Ne-a placut ca aveau masa de fussball si darts, care nu ┼čomau mai deloc. Am mai remarcat si anuntul ca aveau internet wireless, nu l-am incercat aseara, dar ne vom mai intoarce la Shelter, ne-a placut.

Shelter Pub
Strada Selari, nr. 17, intre Suburbia si Curtea Sticlarilor,
Tel.: 07 222 78593
Program: 10-02Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera