Pub: Raymond's Pub

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acolo unde se tropaia vesel la karaoke in ceea ce s-a numit pana de curand Karola by N, acum se afla un Irish pub foarte misto: Raymond's (whom everybody loves), cum zice la intrare. We loved it, intr-adevar.

Raymond's

A pastrat abordarea vintage, a scapat de kitch-urile de pe ici-colo si, exagerand puternic lumini, texturi si culori, a iesit un pub mai neconventional... vizual.

Pe dinauntru arata ca mai jos - spatii mari, pereti tip temnita, lumina tip... Ikea. Intr-o camera sunt mese si scaune de lemn gen pub, in cealalta canapele si masute joase gen club.

Raymond's

Raymond's

Noi am preferat sa stam afara, la terasa, pentru ca Raymond's are avantajul de a se afla intr-o zona grozava: in mica piata Valter Maracineanu, la intrarea in Cismigiu, in mijloc de verde si de liniste, ocazional intrerupta de cate o masina si de racnetele privitorilor de meci. Da, terasa are si un mare-mare televizor. N-am obiectat, ca totul se desfasura totusi pe tacute.

Raymond's

Pe langa interior, care iti face cu ochiul din fiecare colt, ne-a mai placut si serviciul, amabil, nu teribil de prompt, dar zambaret si vorbaret. Am aflat deci ca in forma asta e deschis de vreun an, cand a devenit pub din cafenea/club karaoke. Inca mai pastreaza pe alocuri urme (bine branduite in perete) ale vechiului nume - Karola by N.

Raymond's

Meniul este destul de cuprinzator si variat pe preferinte nealcoolice, pentru cafegii, alcoolice moderat sau foarte. Din valurile de bauturi (la preturi nitel peste medie) am ales o limonada (tare buna) si o cafea fantezi cu sirop de fructe de padure, razzle dazzle dream (ingrozitor de buna), fiecare cam 10 lei.

Macar pentru o cafea buna si o limonada rece tot merita sa faceti o oprire la Raymond's dupa o plimbare seara prin Cismigiu. Si nu stim daca sa fim sau nu curiosi in legatura cu marea masa de sonorizare si mixaj din mijloc, plina de butoane, potentiometre si platane.

Raymond's se afla in piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, la intrarea in Parcul Cismigiu, vizavi de Sala Palatului.
2 comentarii

Pub: Raymond's Pub
Carmen Musat-Coman
#1 -

foarte misto?

"Foarte misto" e o expresie noua in jurnalism?

Pub: Raymond's Pub
Radu
#2 -

Irish pub?!

Doar Guinness-ul din meniu e irish, dar nu prea îl au. Restul e o făcătură tipic românească. Chelnerițele nu mi s-au părut amabile, bucătăria se închide devreme iar berea la draught de la ei parcă e apă. Încercați să evitați locul dacă vreți să mergeți la un irish pub.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera