Pub: La Scinteia rugbista (Bucuresti)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Asta iarna trecuseram pe La Scinteia si-l gasiseram inchis. Tare rau ne-a parut, ne placea carciuma comunista, unde ascultam muzica rock si mancam parizer pe ziar. Iata insa ca in scurt timp La Scinteia s-a redeschis, intr-o -sa zicem- noua prezentare. Acum e carciuma - pardon, pub-ul - Stejar, dedicat rugby-ului. Primul din Bucuresti, cica.

La Scinteia Stejar La Scinteia Stejar

Acum, ce-o fi avand in comun Scinteia cu Stejarul si de ce berile trebuie sa se pozitioneze in ambasadori ai cate unui sport si sa traga dupa ele toata imaginea din teren la masa... ramane la latitudinea fiecaruia sa desluseasca. Cert e ca La Scinteia comunista e acum La Scinteia rugbista.

La Scinteia Stejar La Scinteia Stejar La Scinteia Stejar

Schimbarea e doar de forma. Au disparut toate insemnele comuniste, imaginile tovarasilor, cartile lor scrise cu sudoarea secretarului. Le-au luat locul fotografii mari pe tema rugby-ului si, pe alocuri, cate un tricou semnat si inramat. De asemenea, forma lunguiata si ovala a mingii de rugby e prezenta peste tot. La fel si Stejarul, care a branduit deloc discret toata casa rugby-ului.

In afara de asta, schimbarea majora e cea a meniului (si el tot de forma ovala). Nu mai au mancare, nu mai e restaurant. E doar "pub". Singurele lucruri pe care le poti manca sunt alune si un sandvis simplu, facut la sandwich-grill, care costa 4 lei.

La Scinteia Stejar La Scinteia Stejar
stanga: Azuga si Ciucas, una mai apa chioara ca alta  - pardon, am vrut sa spunem "retinand amandoua memoria apei de munte din care au fost facute"
dreapta: pe un raft au ramas niste carti cu cotoare lucioase; ne-am apropiat sa vedem ce se gaseste acolo: dictionar chinez-german, vietile lui Mozart, Cleopatra, Napoleon, Ludovic XIV, Ecaterina cea Mare si Ghidul micii gospodine :)


Si pentru ca tot am ajuns la preturi, trebuie sa spunem ca La Scinteia a pastrat nivelul scazut al acestora, ramanand in categoria "preturi studentesti": vodca 7-8 lei 50ml, ginul tonic 10 lei, berile 4-10 lei.

Apropo de beri, au in meniu toata gama berilor Ursus: Stejar 5 lei, Ursus Premium 5,5 lei, Ursus Black 6 lei, Redds 6 lei, Timisoreana 5 lei, Ciucas 4,5 lei, Azuga 4 lei, Peroni 7, Grolsch 7, Pilsner 8 si Miller 10.

Pe langa preturile foarte mici, muzica a ramas tot rock, si la un nivel cat se poate de decent, se aude undeva in surdina si poti purta o conversatie normala cu vecinul de masa.

Au ramas, de asemenea, cele trei terase: curtea de la parter si cele doua balcoane, cu copertine. Adaugand faptul ca serviciul e amabil, rapid, si ca toaletele sunt la fel de curate si ingrijite ca inainte, declaram La Scinteia in continuare un loc tare placut. Vi-l recomandam.

La Scinteia Stejar La Scinteia Stejar
curtea si cele doua balcoane

Vezi si cum era Scinteia inainte2 comentarii

Pub: La Scinteia rugbista (Bucuresti)
l3onn3
#1 -

poker

E mishto ca poti juca poker nestingherit, fara sa platesti decat pentru consumatie...

Pub: La Scinteia rugbista (Bucuresti)
ioana
#2 -

S-a inchis :(

Din pacate barul s-a inchis complet, nu am auzit sa se fi mutat in alta locatie...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera