Pub, Irish pub: Molly's

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-a deschis de curand numarul 3 din seria 'originala' Irish Pubs - dupa Harp si Dubliner, care erau deja ca la ele acasa in peisaj, a aparut si miss Molly.

Deschis intr-o cladire foarte frumoasa, in care ocupa parterul si cele 2 etaje (la 2 sunt nefumatorii) de pe Calea Calarasilor (ceva mai sus de La Scena, la doi pasi de Tripoli), Molly's nu e prea diferit de celelalte doua Irish pub-uri.

molly's

Avem aceleasi lumanari scurse artistic pe sticlele de spirtoase, acelasi tip de postere vintage, unde Guinness-ul joaca un rol principal, avem fotografii frumoase cu peisaje din Irlanda, tapet elegant... scara interioara, lemn, lambriuri, atmosfera calda, banchete, scaune, fotolii, depinde unde te asezi... E la fel, serios.

Inclusiv meniul, cu mancaruri traditionale si nu numai (pizza aia tot ni se pare nelalocul ei), cu seria lor larga de sandvisuri, placinte, carnati, oua si cartofi prajiti, spalate cu bere de toate felurile, draft, sticla, cum doreste colesterolul.

Daca ambientul nu ne-a oferit nimic nou, am notat in schimb cu 5 stele aparitia chelnerului de etaj, atat ca serviciu, cat si ca aplomb. In plus, spre deosebire de ultima vizita la Harp, acum am fost chiar invitati sa facem fotografii.

molly's

Am crezut cand am intrat (si era gol) ca nu o sa vad prea multa agitatie pe acolo, dat fiind ca e mai departat de centru, ocupat strategic de axa Harp-Dubliner (plus alte pub-uri). M-am inselat. Intr-o ora era aproape plin, si cu musterii locali, ca noi, si cu musafiri vorbitori de engleza.

molly's

Dupa alta ora de muzica intr-o surdina minima, am apreciat momentul cand a intrat in sfarsit in scena si muzica irlandeza, debutand cu Molly Malone, pescarita cu destinul atat de tragic... lucru care nu ne-a facut insa sa comandam cockles and mussels, alive, alive, oh (pentru ca nu erau in meniu), dar ne-a dus intr-o lunga si inutila discutie despre cine a facut cel mai frumos cover dupa balada: Sinead O'Connor, The Racoons sau The Dubliners... Voua care va place?

molly's

Molly's este pe Calea Calarasilor la nr. 96,
tel: 021 320 05 04



3 comentarii

Pub, Irish pub: Molly's
gigel petrescu
#1 -

noroc

am o parere foarte buna despre acest pub!
imi place sa merg cu prietenii si sa ne imbatam! personalul este chiar ok, sunt fete de la tara dar adaptate sau in curs de!
am remarcat caldura de acolo!
decorul te inspira chiar!
preturile sunt cam de marien platz, munchen, bayern. in rest e totul ok!
va recomand acest pub din tot sufletul!
pa pa

Pub, Irish pub: Molly's
anghel mihai
#2 -

buna ziua

pt colegul care a postat mai sus un comentariu:
vreau sa te contrazic putin! personalul este chiar super sexy!
eu chiar mi-am cunoscut sotia intr-un pub de gen!
am stat la bar pana am reusit s-o cuceresc intr-un final!
acum avem 2 copii minunati si o casnicie de invidiat. mergeti in pub!
veti observa schimbarea din viata voastra!
cu respect, anghel

Pub, Irish pub: Molly's
vlad
#3 -

ok

why the fuck rammstein are in march in serbia?
a?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera