"Plub": Tipsy, unde iti vine greu sa lasi un tip

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un loc care aduce amintiri placute multora, cu nopti pierdute impreuna cu prietenii, asa ni se recomanda. Am zis sa profitam si sa ne facem si noi rost de astfel de amintiri pentru cand vom avea nevoie. Plus ca vremea nu tine cu noi si ne impinge catre orice locsor care ne promite clipe racoritoare, cu sau fara umbrelute in pahar sau deasupra mesei.

Pe Schitu Magureanu nr. 13, intr-o casa veche se ascunde Tipsy, singurul plub din oras (adica este pub+club). Sarim peste amanuntul cu iz de superstitie si purcedem inauntru. Cum era inca prea devreme ca sa exploram partea cu clubul, ne-am multumit cu verdeata de pe terasa.

tipsy
Din boxe se auzeau niste pocanituri electro, in rest doar masinile mai intrerupeau sentimentul de liniste care atarna deasupra meselor goale. In rastimp de doua ore, s-a mai ocupat doar o alta masa. Au fost insa si alte tentative de a se ocupa mese, dar care au esuat din varii motive. Varii, fiind mult spus, motive fiind doar doua.

Preturile au avut un impact direct asupra fetelor celor care incercau timid sa isi odihneasca piciorusele, ceva intre uimire si nedumerire. Dupa ce au intors meniul de pe o parte pe alta, au schimbat cateva priviri mirate, s-au incurajat unii pe altii si s-au ridicat subtil de la masa. Unii pareau sa regrete decizia in timp ce paseau spre portita localului, dar in acelasi timp se vedea ca faceau tot felul de calcule in gand care ii asigurau ca au facut alegerea corecta.

Ca idee preturile stau cam asa :cocktailuri alcoolice erau in jur de 20 de lei, iar cele nealcoolice 15 lei, shot-urile erau 12,5, sangria facuta in casa era 60 de lei litrul, bauturile si cafeaua incepeau de la 6 lei, pret la care te puteai delecta si cu o apa plata cu lamaie, iar berile variau in functie de mandra eticheta transparenta sau nu. Cat priveste mancarurile, nimic prea complicat, un sandvis la 10 lei sau o salata la 12,5 lei, iar daca ai chef de desert si ai noroc sa le si aiba, tiramisu, profiterol si inghetata (12,5 lei).

Pe de alta parte, faptul ca mai toate incercarile de a comanda ceva nu isi gaseau un raspuns afirmativ, nu a fost o bila alba. Din meniul ce parea initial bogat, tot lipseau bauturi sau mancaruri. Unii au tot incercat poate, poate reusesc sa gaseasca ceva pe gustul lor, dar cum nu au avut succes au decis ca este inca devreme si pot gasi un alt loc care sa le poata oferi ce isi doresc.

Si ca sa completam lista punctelor negre, avertizam toti posibilii doritori de Green Apple sa se reprofileze pe limonada, deoarece primesc acelasi lucru, doar ca platesc mai putin pe limonada. Dupa cum se poate observa din imaginea alaturata, ce  trebuia sa fie verde este galben-limonade.

tipsy
Despre club nu ne pronuntam, deoarece nu am rezistat pana la deschiderea lui, experimentul terasa a fost suficient. Pacat de loc, auzisem numai lucuri bune despre el si putini au fost cei care nu au povestit cu drag de o petrecere in Tipsy.3 comentarii

"Plub": Tipsy, unde iti vine greu sa lasi un tip
amdraci
#1 -

tipsy

l-am descoperit in 2000, si era un loc in care lumea se distra cu adevarat la preturi decente.

acum nu mai este decat o casa vopsita in culori ciudate(pe interior) cu niste preturi absurde, asta daca luam in calcul serviciile oferite.

Totusi dureros ca mai sunt oamenii care ii trec pragul :))

"Plub": Tipsy, unde iti vine greu sa lasi un tip
amdraci
#2 -

tipsy

*oameni

"Plub": Tipsy, unde iti vine greu sa lasi un tip
Ioan
#3 -

tot tipsy

in club am fost de cateva ori, si lumea se distra destul de bine as zice. erau si niste petreceri private, sunt si locuri unde sa stai, si desi nu mi se pare foarte mare ca spatiu, iti gasesti un locsor... terasa e draguta pentru ca e umbroasa, dar la preturi nu ma bag ;))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera