Pizzerie: Dominium

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dominium este o pizzerie deschisa la mai putin de o suta de metri de statia de metrou de la Obor, pe Sos. Stefan cel Mare la nr. 240.

Fiindca ocupa un spatiu generos, mesele nu sunt inghesuite, clientii putandu-se bucura de intimitate. Exista insa si masute inguste, cele pentru doua persoane - aflate in partea din spate a pizzeriei, care ne-au purtat cu gandul spre localurile din Paris, unde de-abia aveai loc sa pui doua farfurii pe masa. Asta pentru cei care vad partea pozitiva a lucrurilor. Cei care doresc un spatiu generos trebuie sa aleaga dintre mesele aflate la intrare.

dominium

Mancarea este cu specific italian, desi au in meniu si gulas sau ciabatte. Au cateva zeci de feluri de pizza, cinci marimi in care poate fi comandata si trei feluri de blat (ultrasubtire, traditional si gros), paste, supe, sandwich-uri, salate si panzella (salata servita pe un blat de pizza).

Cum fac si livrare la domiciliu de pizza (DOAR de pizza) pot sa spun ca sunt specilizati pe acest fel culinar. Insa si celelalte feluri de mancare sunt foarte gustoase, pennele Alfredo avand, de exemplu, o savoare deosebita (sunt un fel de carbonara cu sunca afumata).

Desi preturile la mancare nu sunt tocmai mici (o pizza medie 25 lei, o portie de paste 21 lei), bauturile au preturi moderate – 6 lei doza de 0.33 l Pepsi; 6,9 lei sticla de 0,500 l de Stella Artois. Desi restaurantul este mereu plin, gasesti intotdeauan macar o masa libera la care sa poti sa te asezi. In plus, au pus in aplicare o idee draguta observata in Polonia, pe care din pacate rar am vazut-o pusa in aplicare in localurile bucurestene – le ofera copiilor care vin cu parintii cate un balon cu logo-ul pizzeriei.

dominium dominium

Servirea este de apreciat, ospatarii sunt saritori, iar mancarea vine repede in general. In timpul verii se poate manca si la teresa amenajata in fata restaurantului, insa imprejmuita in asa fel incat sa pastreze intimitatea clientilor. Rezervari se pot face la telefon 021.211.01.10.

*In acest loc poti plati cu Ticket Restaurant

7 comentarii

Pizzerie: Dominium
Smutalinho
#1 -

pizza buna!

ei fac si livrari la domiciliu. pizzele lor sunt printre cele mai bune, ii prefer mai bine decat pe Jerry's.

Pizzerie: Dominium
bola de nieve
#2 -

ciabatta

"Mancarea este cu specific italian, desi au in meniu si gulas sau ciabatte" - si ciabatta nu e cu specific italian?:)

Pizzerie: Dominium
Azazel
#3 -

Ciabatta

Buna observatia cu "ciabattele". Se gasesc pana si la Mega Image. :)

Pizzerie: Dominium
Speranta Zamora
#4 -

Comentariu nou

Exista si ciabata cu specific arabesc (si de fapt chiar si grecii au ceva asemanator ca denumire), sub forma unei paini taranesti (adica exact asa cum este servita la Dominium). Ei servesc astfel de felii taiate si prajite (ca o paine taraneasca neagra, de la noi) unse cu unt si cu mozarella.

Pizzerie: Dominium
gaga
#5 -

ciabatta

Ciabatta a fost inventata in Liguria (Italia), daca dvs ati mancat in turcia nu inseamna ca este turceasca. Ciabatta este specifica Italiei. S-a raspandit apoi si in alte regiuni si inseamna "papuci" (papuc), datorita formei.


Dvs aveti foarte multe comentarii total dezinformate.
Multi au multe paini, dar cu denumirea "ciabatta" este numai cea italiana.

Pizzerie: Dominium
Simina
#6 -

Comentariu nou

As spune ca sunt preferatii mei. Pizza este deosebit de buna, economie la ingrediente nu fac, servirea ireprosabila, localurile sunt curate, iar la oferte nu ii intrece nimeni! Singurul dezavantaj sunt preturile cam mari la bauturi...

Pizzerie: Dominium
el pizza
#7 -

like
"E rosu. E la strada. Si e fain." http://www.poftabuna.ro/restaurant/dominium-26554/avis.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera