Pin-Up Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acum mai putin de o luna s-a deschis o cafenea care anunta o atmosfera relaxanta tip epoca anilor 40-50, sub priviri voluptoase de glam covergirl pozand a la Monroe. Cum reclama e sufletul comertului, in Pin-Up Cafe, de pe strada Coltei, la nr. 50 (aproape de intersectia cu Hristo Botev) m-am asteptat sa gasesc afise enorme cu cheesecakes, natur sau desenate, imbracand dezbracate peretii cafenelei.

pin-up cafe pin-up cafe

N-a fost tocmai asa, dar pe cand ma pregateam sa imi exprim dezamagirea intr-un zambet ce reflecta mov peretii punctati de imagini, am vazut... sa fie Shangri-La? ... terasa.

pin-up cafe pin-up cafe

Apropo de voluptate, e placuta senzatia sa fii singura persoana de pe o terasa, dintr-un restaurant, sa ai atentia chelnerului la discretie... Si chiar daca asta nu dureaza decat pana mai apare un client, momentul este regesc. Mai ales cand ai parte de un serviciu atat de politicos si afabil cum am avut noi aseara. Cred ca a fost cel mai atent serviciu pe care l-am vazut in peregrinarile metropotamice in ultima jumatate de an, cel putin. Chapeau.

pin-up cafe

Meniul m-a mirat putin prin preturile modice. Desi cafeneaua are un aer sic si elegant, calitate care de obicei vine cu un pret, meniul se mentine undeva in zona preturilor moderate: cafelele de pe la 6-7 lei in sus, sandvisurile si salatele usoare si aratoase in jurul a 12-15 lei, berea de la 5 lei in sus, vinurile se invarteau intre 20-35 de lei, existau si cateva deserturi apetisante, din care noi am incercat inghetata asortata (3 lei cupa).

pin-up cafe

Daca atmosfera movulie din interior nu te aranjeaza acum cand vine vara, terasei ii prevedem in schimb un viitor stralucit. Fotolii si canapele comode, lumina placuta pe peretii galbui si liniste... ocazional sparta de un zgomot indepartat de motor. Exista si muzica, nu doar din anii '40-50, ci acoperind o arie larga de genuri si varste, din categoria goldie oldies. Ne-a placut foarte tare, asteptam sa se dechida si subsolul, sa vedem ce va fi interesant si acolo, si mai mergem.

Pin-Up Cafe este pe strada Coltei, la nr. 50, deschisa de pe la 11 pana la ultimul client.

pin-up cafe pin-up cafe2 comentarii

Pin-Up Cafe
Cristina
#1 -

Comentariu nou

Super locatie, mancare foarte buna, servire excelenta. Tablourile si atmosfera sunt super pentru centrul Bucurestiului. Este de recomandat pentru iesit cu prietenii, pentru o muzica buna si o seara placuta..

Pin-Up Cafe
p
#2 -

S

in omul cu fata lunga poti avea incredere te sfatuirste bine

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera