Ota - supa de joi pe terasa secreta din Cotroceni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ota este un loc tare drag noua, de care ne leaga multe amintiri frumoase si pe care-l stim de foarte mult timp, dar despre care am ales de fiecare data sa nu scriem pentru a nu-i strica caracterul de "loc cu cerc inchis". Insa, in timp, frumoasa casa de la numarul 26 de pe dr. Staicovici a devenit din ce in ce mai populara, asa ca nu mai este cazul s-o tinem si noi ascunsa.

In ultima vreme locul a devenit cunoscut si datorita Galeriei 26 si a evenimentelor care au avut loc aici. Dar acum, de cand s-a incalzit vremea, atractia principala la Ota este terasa ascunsa, mobilata modest, parfumata de tufele mari de liliac inflorit si de florile galbene de rostopasca, pazita de doua berze indragostite si tot felul de alte sculpturi. Inevitabil, atmosfera de aici este intotdeauna boema si foarte relaxata.

Daca aveti inclinatii artistice, o sa va indragostiti imediat de acest loc de intalnire al oamenilor creativi.

Ota Ota

Ota a devenit cunoscut pentru "supa de joi", care inca se mai serveste, dar nu doar in serile de joi. In timp, si meniul s-a mai imbogatit, asa ca, pe langa supa, veti mai putea gusta si din alte feluri de mancare gatite de Ota sau de prietenii sai. Intotdeauna mancarea de aici a fost foarte buna, asa ca, daca ajungeti pe dr. Staicovici va recomandam cu cea mai mare caldura sa incercati macar un bol de supa (10 lei).

Totul se gateste in bucataria de la etaj, a carei fereastra da in gradina. Astfel, daca va lungiti la o bere pe terasa (5 lei), il veti putea vedea pe Ota cum amesteca tacticos in oala cu supa.

Ota Ota

Cand se lasa racoare pe terasa, musafirii coboara la subsol, unde se pune muzica, se danseaza si socializeaza la o supa sau un cocktail. Exista incaperi care sa incurajeze fiecare dintre aceste activitati.

La Ota preturile sunt mici, cocktailurile costa 15 lei, cele fara alcool 10 lei, berea incepe de la 5 lei, iar sucurile sunt in jur de 5 lei. Felurile de mancare au si ele preturi intre 10 - 15 lei.

La bar mai serveste din cand in cand si Ota, cu care va puteti lungi la povesti, dar si ceilalti barmani sunt vorbareti si prietenosi.

Ota Ota

Daca v-am facut curiosi si vreti sa treceti pe la Ota, cel mai bine ar fi sa verificati pagina lor de Facebook, ca sa vedeti cand e deschis, ce se gateste sau daca e vreun party.

Ota Ota Ota Ota

Vezi mai multe poze din Ota

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera