Nou in Bucuresti: Other Side of Expirat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Exista o vorba a americanilor: the grass is greener on the other side. Gresit! Iarba este mai dungata in Other Side. :) Asta pentru ca noua "aripa" a clubului Expirat deschisa vineri seara are un decor care ramane cu tine. Te simti ca si cum ai intrat intr-o camera in care a explodat o zebra cu sange mov.

Other Side

Other Side

Other Side

Asta nu inseamna ca nu exista o anumita potrivire intre culori si mobilier. Noua ne-a placut combinatia de dungi albe si negre combinate cu mov si obiecte de mobilier in acelasi ton zebrat, combinate cu tabureti rotunzi si gri. Nu ai la fel de mult spatiu precum in restul clubului consacrat dar exista si o intrare separata numai pentru The Other Side.

Preturile bauturilor sunt aceleasi, insa in Other Side mi s-a parut cam am vazut cateva retete de cocktailuri ce nu se pot servi in Expirat, la preturi de 7 (Butterfly, Parfait Amour), 12 (Grapefruit Sensation, Applesinth) si 15 lei (Cosmopolitan, Martini cu busuioc si ananas).

Other Side

Other Side

Muzica este intr-adevar foarte diferita fata de muzica in spirit alternativ de Expirat, fiind vorba de muzica electronica de clubbing. Cu Tom Wilson mixand oamenii adunati in club vineri seara pareau sa se simta bine. Si apropo, erau MULTI. La ora patru dimineata abia puteai sa intri in Other Side din cauza concentratiei mari de Homo Sapiens. Atat de mare ca din cand in cand o sticla isi anunta iminenta moarte datorata unei impiedicari sau rasturnari inoportune.

Proprietarii Expirat si Other Side spun ca tranzitia intre cele doua cluburi se face usor, clientul avid de muzica fiind in stare sa schimbe clubul in functie de dorinta. E o singura problema cu planul acesta in momentul de fata, amandoua cluburile fiind pline-pline. Dar cu putina perserverenta se poate face si aceasta schimbare.

In viitor banuim ca ne va fi mai usor sa facem o scurta incursiune in Other Side sau in Expirat, pentru un cocktail sorbit in ritmuri de dance, respectiv o bere savurata intr-un pogo pe Prodigy.
1 comentariu

Nou in Bucuresti: Other Side of Expirat
gabytza
#1 -

other side

super ok locul...pana acum nu am fostin expirat fiind fan stuff vama veche dar mi-a lasat o super impresie lokul si ideea

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera