Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Am revizitat terasa in 2014 - citeste cronica aici.

Aseara s-a deschis o terasa sub stele. Poate o sa vi se para ca avem noi o obsesie stelara in ultima vreme, dar daca-i Astrodom, cum sa privesti soarele? O fi si el astru, dar in fond, la stele te poti uita, pe cand la soare nu prea.

astrodom

Si Astrodomul e un loc numai bun sa stai cufundat, vorba poetului, "in stele si in nori si-n ceruri nalte". Se afla la etajul 4, pe acoperisul hotelului Residence, de pe strada Alexandru Constantinescu, la nr. 33 (intre Domenii si Casin).
 


Desi e in aer liber, desi e cam toamna, e cald si bine acolo, pentru ca au niste masinarii care scuipa foc si para, suficient de sus cat sa nu aprinda spirite si bretoane, suficient de jos cat sa dea caldura.

:)

astrodom

Pe langa focul deschis, te mai incalzeste si atmosfera: lumanarele, mobiler elegant de terasa, lumini discrete, cufere de lemn, cate un sir de carti legate in piele, o luneta, un sfesnic. Lipseste Merlin, dar sunt o groaza de zane, majoritatea stranse aseara, la deschidere, precum fluturasii de noapte in jurul flacarilor.

astrodom

Astrodomul vrea sa fie (si o sa fie, cand o sa se faca mai mare) un loc neconventional cu muzica buna, teatru, film, expozitii - cultura la inaltime, intr-un loc tare select si frumos (hotel Residence are 4*), pentru a contracara poate putin valul de underground-uri. Ii prevedem un viitor luminos, chiar daca se bazeaza pe lumina de cometa.

b

Daca va temeti de soarta Astrodomului cand va da zapada (daca mai avem noi norocul sa vedem zapada), am aflat ca la iarna terasa va fi acoperita de un cort transparent... doar cer senin sa fie noaptea. Speram sa stea acolo sus multi ani lumina si abia asteptam sa vedem cu ce evenimente va schimba fata noptii Bucurestilor.
4 comentarii

Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele
x
#1 -

Comentariu nou

Arata ff bine locul.. cam care sunt preturile pe acolo... cel putin asha cu aproximatie :P ??

Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele
stefan
#2 -

Comentariu nou

ar fi foarte frumos sa ne spuneti si cand se deschide terasa. Am fost aseara acolo si trebuie sa recunosc, arata superb, vederea este de milioane dar terasa inca nu e deschisa :) Nici nu a fost montat barul inca

Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele
cris
#3 -

Comentariu nou

stie cineva daca pana la urma exista sau nu terasa aceasta? s-a deschis si anul acesta sau a fost doar o incercare anul trecut?

Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele
ioana
#4 -

Comentariu nou

am citit destule parereri (in principal bune) despre acest local si as vrea si eu sa merg...dar mai este deschis?am sunat la ei si nu imi raspunde nimeni

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera