No.7 Seven Club & Lounge

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Jack-ul a raposat inca o data, si la adresa noua, din Cotroceni. In locul sau se afla acum un club cu numele de No. 7 Seven (Old Brand Club & Lounge). Curiosi ce se ascunde sub numele destul de pretentios, am fost intr-o seara de vineri, cand in program se anuntase CineFilm Party, cu proiectii de film: prima realizare a fratilor Lumiere Brothers (sic!), urmata de Chaplin.

Am ratat pe fratii Lumiere, am ajuns cand incepuse de cateva minute Chaplin si am orbecait pana la o masa libera. Adica pana la prima, ca era gol tot clubul. Nu ne-a parut rau, mai ales ca atunci cand au inceput sa vina clientii, ceva mai tarziu in noapte, vizionarea filmului a devenit mai putin distractiva - sonorul ceva mai difuz prin ciripitul meselor ocupate si imaginea intrerupta de umbrele celor care se tot plimbau prin fata proiectorului.

No.7 Seven No.7 Seven
In ciuda serii de film, televizorul mergea pe Kiss TV, cu sonor, astfel incat momentele mai sensibile si tacute ale filmului erau punctate de chitaiturile starurilor pop locale, cu care ne mandrim cu totii.


O chelnerita foarte amabila ne-a adus meniurile si ne-a aprins lumina, adica lumanarea de pe masa, sa putem deslusi ceva din liste. Am gasit preturile obisnuite prin cluburi (nu mici, dar obisnuite): vreo 4 tipuri de bere (dintre care doar Silva la 0,5), cu preturi in general peste 7 lei; cocktails & long drinks in jur de 15-17 lei; putine sortimente de vin, iar ofertele de baza erau pachetele "sticla de whisky + 4 energizante", in jur de 180 de lei.

No.7 Seven No.7 Seven
No7 Fantasy, pe baza de Campari, la "oferta" in seara respectiva, impreuna cu o serie intreaga de alte long drinks.


Obisnuindu-ne cu lumina scazuta, am deslusit si in ce fel de loc ne aflam: lounge il descrie foarte bine. Multe canapele, masute de cafea si taburete, impartite in doua incaperi largi. Placut, la prima vedere. Decoratiuni minime, reduse niste fotografii promotionale de la o marca de cafea.

Ni s-a parut interesant ca in ciuda aspectului sau de lounge/club, meniul cuprinde si multa mancare. Incepand cu o oferta de "coffee break" (sandvis + bautura calda = 7 lei intre orele 10-12), continuand cu meniul de pranz (ciorba/supa + fel principal + clatite =16 lei, intre orele 12-18), in meniul de la No.7 Seven gaseai o groaza de snitele, muschi de vita, paste, salate si gustari. Desi potrivit pentru o pauza de cafea si sandvis, nu ni s-a parut chiar cel mai adecvat mobilier pentru pranz sau cina.

No.7 Seven No.7 Seven

Inapoi la filmul nostru. Chaplin, cum va spuneam. Cand a inceput genericul de final, imaginea a inghetat, iar boxele au bubuit deasupra noastra cu programul muzical de club. Nu stim pentru cine au bubuit, ca nu se manifesta nimeni in sensul asta. Adica nu dansa nimeni, toti clientii stateau pe la mese si vorbeau. Mai precis strigau, pentru ca era imposibil sa auzi ce zice vecinul (ori macar sa vezi, deoarece intunericul ramasese si el acolo, spintecat ocazional de lasere verzi).

No.7 Seven No.7 Seven

Cum muzica oscila de la niste goldies cam fumate la niste hituri recente mult prea ascultate si cum sonorul se incapatana sa stea la maximum, am tras concluzia ca seara noastra de CineFilm s-a incheiat odata cu filmul si ca o sa sarim peste capitolul Party.

Concluzia: Nu ne-a placut nimic in mod deosebit, cu exceptia serviciului, am avut o chelnerita extrem de atenta. Daca vreti totusi sa il vizitati, poate o sa va intereseze faptul ca organizeaza miercurea si sambata seri de karaoke - ori ca sa le evitati, ori ca sa participati la ele.

(Imagini de la petrecerile organizate in Club No. 7 Seven gasiti in galeria de pe site-ul lor)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera