Neptunus - restaurantul unde gasesti mancare mediteraneana excelenta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ce am fost la Kostas (citeste cronica) si ne-am deschis apetitul pentru fructe de mare, am zis sa incercam si restaurantul Neptunus, cu specific mediteranean, sa vedem despre ce e vorba.

Ajunsi pe strada Sf. Stefan, langa un parculet, am descoperit o cladire alba, ce avea copertine albastre si arata foarte impozant. Am intrat in curte si am vazut o terasa simpla, cu mese negre din lemn, acoperite cu fete albastre de masa.

Restaurant Neptunus Restaurant Neptunus

Prin curte erau multe ghivece cu plante verzi, dar si un poster cu scoici - ca sa ne duca cu gandul la mare si la plaja (ce-i drept, mai lipsea o fantana arteziana ca sa fie peisajul complet).

Interiorul restaurantului ni s-a parut destul de incarcat si kitschos, cu multe tablouri cu peisaje marine, ba chiar si o barca din lemn, asa ca am preferat sa stam la terasa - plus ca localul era aproape gol, asa ca am putut sa ne desfasuram in voie.

Nu ne-am lasat descurajati de partea estetica a restaurantului si ne-am pastrat speranta ca mancarea va fi buna - si chiar a fost, nu doar buna, ci excelenta.

Restaurant Neptunus Restaurant Neptunus

Ne-am comandat: Spaghetti Neptunus (39,10 ron), Tagliolinni Salmone e Vodka (27,20 ron) si Calamarata (30,20 ron).

Preturile ni s-au parut decente (iar portiile mari), mai ales pentru un restaurant ce serveste fructe de mare (puteti consulta intreg meniul aici).

Fiecare preparat din meniu avea trecuta nu doar descrierea personalizata, ci si numarul de calorii pe care-l are, asa ca nu va lasati intimidati de numele italienesti, o sa stiti mai mult ca sigur ce veti comanda :)

Restaurant Neptunus Restaurant Neptunus

Dupa cum spuneam, mancarea ni s-a parut delicioasa, pastele facute in casa si per total, ne-am declarat extrem de multumiti. Spunem asta, deoarece am asteptat cam  50 de minute sa ni se aduca portiile (dovada clara, speram noi, ca le-au facut pe loc).

Restaurant Neptunus Restaurant Neptunus

Chelnerii au fost foarte amabili si, in timpul in care am asteptat, ne-au adus bruschete cu ansoa, extrem de bune la randul lor. Ne-am bucurat foarte tare de aceasta mica atentie, mai ales ca ni se lungisera urechile de foame.

N-am avut parte de niciun fond muzical, iar avand in vedere ca doar noi eram la terasa, nu prea putem sa descriem atmosfera localului - noi eram intre prieteni si ne-am simtit bine, asa ca si voi, daca mergeti in grup, cu siguranta n-o sa fiti deranjati de lipsa muzicii.

Restaurant Neptunus Restaurant Neptunus

In concluzie, am mancat foarte bine la Neptunus si mai mult ca sigur vom mai trece pe aici, cand vom avea iar pofta de fructe de mare.

Va recomandam sa-l incercati si voi, nu pentru frumusetea locului, ci fix pentru bucataria acestuia.

Puteti sa vedeti mai multe fotografii aici

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera