Music Rooms Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Music Rooms de la Romana este, asa cum il arata si numele, un loc unde ai camera si muzica ei, dupa preferinte. Ideea este atat de simpla incat ne intrebam cum de nu a venit si altora - ai o cafenea unde in fiecare camera se asculta alt tip de muzica, putand astfel sa iti diversifici publicul.

Music Rooms Music Rooms

Music Rooms are trei camere, fiecare cu decorul ei specific si muzica ei:
- una este Rock & Blues Room, cu postere si fotografii ale artistilor din lumea rock-ului.
- alta este Havana Lounge, cu saxofon si o pictura murala mare cat Cuba.
- ultima e Zen Relax Room, cu bambusi pe pereti si muzica chillout.

Music Rooms Music Rooms

Noi am stat in Havana Lounge si tare bine ne-am simtit acolo - muzica era la un nivel ideal, lumina moderata, dar colorata de peretele pictat, scaune confortabile si cocktailuri bune (~14 lei majoritatea, dar in fiecare zi exista un cocktail al zilei, cu reducere 30%). Apropo de cocktailuri, si numele lor e adaptat conceptului muzical - am zarit prin meniu un Frank Sinatra, un Barry White si mai jos, albastru, e un Freddie Mercury.

Music Rooms Music Rooms

Preturile nu-s deloc mari, desi cafeneaua e in buricul pretentios al targului, in Romana, la colt de Dorobanti cu Dacia si Eminescu. Serviciul e bun, chelnerul isi face des rondul prin toate camerele. Locul e curat, inclusiv la toaleta, care e si ea gandita pe teme muzicale - sub chiuveta se intinde o claviatura de pian.

Music Rooms Music Rooms

Apropo de pian, exista si asa ceva, la intrare, intr-o lumina cam de casa familiei Addams. Music Rooms mai are si ecrane maaaari de televizor (care in mod obisnuit merg, evident, pe diverse posturi tv fara legatura cu muzica), dar am precizat acest lucru pentru cazul in care vreti sa vedeti acolo vreun meci de fotbal (bineinteles ca au si bere!).

Ce mai are Music Rooms in mod neoficial este o pisica mare si de neclintit, ca un cerber. Am gasit-o pe scari cand am venit, tot acolo era cand am plecat, refuzand chiar invitatia de a trece la caldura, pe pian.

Music Rooms Music Rooms
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera