Minigolf pe intuneric la Golf Planet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Celor care se plang ca in Bucuresti n-ai activitati interesante le recomandam un joc de minigolf pe intuneric la Golf Planet.

Golf Planet e un spatiu deschis de mai putin de o luna pe Splaiul Unirii (desi adresa imobilului l-ar localiza pe Strada Franceza, are de fapt intrarea pe partea cealalta, langa drogerie markt dm), intr-un subsol spatios, decorat futuristic si spatial, cu mese in centru si teren de minigolf pe laterale.

Golf Planet Golf Planet
Golf PlanetGolf PlanetGolf PlanetGolf PlanetGolf Planet

Minigolful pe intuneric la Golf Planet nu e chiar pe intuneric, ci... pe lumina neagra / black light, un termen care nu trebuie luat ad litteram, ci prin care se intelege lumina ultravioleta, care face lucrurile sa arate fluorescent in intuneric, cum ar fi ginul tonic care pare facut cu zeama de neon sau berea care arata verde.

Golf Planet Golf Planet
Gin tonic -10 lei

Astfel, va recomandam sa va imbracati in culori deschise si sa va albiti dintii (pentru amuzamentul privitorilor fetele ar putea chiar sa poarte lenjerie alba si niste haine subtiri, dar asta e optional) si sa mergeti la minigolf pe intuneric.

La Golf Planet poti merge chiar daca nu vrei sa joci minigolf, ci doar sa stai pe intuneric si sa asculti muzica, sa citesti o carte... nu, stati, fara carte. Ceea ce vrem sa subliniem este ca atmosfera e atat de halucinanta, tavanul atat de SF si luminile fluorescente atat de disco, incat o sa va placa.

Golf Planet Golf Planet
Bere verde - Holsten weizen, de fapt, la 0,5l - 12 lei

Si daca tot ati ajuns acolo, poate jucati si minigolf. E 25 de lei de persoana si traseul are 18 gauri, de la foarte simple la foarte dificile, la care te enervezi rau de tot, dar iti trece, ca e amuzant, chiar daca n-ai mai pus mana vreodata pe o minicrosa. Noi am avut in grup doi metropotami care jucasera ultima oara acum 15 ani si unul care nu jucase minigolf in viata lui, dar care a reusit sa ne bata mar. La puncte, evident, pentru ca e interzis sa iti otanjesti oponentii cu crosa.

Poti merge sa joci minigolf pe intuneric la Golf Planet de luni pana vineri de la 14:00, iar sambata si duminica de la 10:00, pana spre miezul noptii.

O ultima precizare, la Golf Planet au loc si evenimente muzicale dupa program - zilele trecute ambientul a fost asigurat de Electric Brother, iar zilele urmatoare il veti gasi acolo pe DJ Vasile.

Mai multe imagini in galerie, mai jos
:


1 comentariu

Minigolf pe intuneric la Golf Planet
fane
#1 -

fusei

la golf planet acum cateva zile si e totul ok, traseul curat si aerisit (eram doar cateva persoane pe la 8 seara). o sa mai dureze ceva pana invata localnicii meserie, dar baiatul a fost amabil si atent, si mai ales discret.

e misto cu miza, dar daca va duceti cu amica, pregatiti-va de tensiuni :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera