Terasa Piatra Alba

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Astazi temperatura a atins cote insuportabile, 38 de grade, iar strazile Bucurestiului pur si simplu se lichefiaza. Nici in casa caldura nu e mai suportabila. Asa ca mi-am pus ochelarii de soare, am aruncat in geanta cateva reviste si am pornit in cautarea unei terase din cartier (Drumul Taberei) de care imi povestise un prieten.

Lucrul care m-a convins ca ar fi mai bine acolo decat in casa a fost sistemul de climatizare prin umidificare care se strecurase in recomandarea facuta de prietenul respectiv. Se spune ca un astfel de sistem de climatizare poate reduce temperatura din interiorul terasei cu vreo zece grade. Exact ce-mi trebuia intr-o zi ca aceasta.

Nu am avut prea mult de mers, pentru ca terasa Piatra Alba este relativ aproape de locul unde stau, adica pe B-dul Drumul Taberei nr. 68, in zona Romancierilor.

Piatra Alba

Piatra Alba este o terasa destul de mare, amenajata frumos si cu mult bun gust. Pe langa sistemul de climatizare prin umidificare care raspandea o ceata fina de jur imprejurul terasei din jumatate in jumatate de minut, terasa mai era protejata de caldura si prin numeroase umbrelute, si de vegetatia din jur - lucruri care contribuie si ele la binevenita reducere a temperaturii.  

Piatra Alba

Atmosfera este foarte placuta, puteti fie sa cititi linistit savurand o bere Becks rece la draft (3,5 RON sau Bergenbier tot la draft 3 RON), fie sa urmariti ce ruleaza la unul din ecranele instalate avand in fata dumneavoastra un Long Island Ice Tea (14 RON sau un alt cocktail, toate au acelasi pret). Berile la sticla au preturi cuprinse intre 4,5 RON - Bergenbier si 12 RON - Corona. Daca nu consumati alcool, puteti alege un cocktail nonalcoolic la 12 RON (safe Sex on the Beach, Butterfly, Tropical Mirage etc.) sau o bautura racoritoare 4,5 RON - Cola, Sprite, Fanta sau 8,5 Fresh de portocale.    

Piatra Alba

La Piatra Alba se serveste si mancare. Salatele au preturi cuprinse intre 9 RON (Salata verde) si 17 RON (Insalata di Salmone). Daca ajungeti pe aici trebuie neaparat sa incercati o pizza pentru ca toata lumea, inclusiv noi, o lauda si o recomanda; preturile sunt cuprinse intre 13 RON Pizza Margherita si 23 RON Pizza Favolosa.      

Terasa Piatra Alba

B-dul Drumul Taberei nr. 68
Sectorul 6 Bucuresti
Telefon: (+40) 021.440.33.35
Mobil: (+40) 0723.132.763

piatra.alba@yahoo.com
www.piatra-alba.ro  

Piatra Alba
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera