Mike's Pub - restaurantul care se transforma in club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In urma cu doua luni, prin aprilie, pe strada Covaci, se deschidea Mike's Pubun loc care, din mai multe motive, este atipic pentru Centrul Vechi din Bucuresti. In primul rand, Mike's Pub este un restaurant care se transforma in club - nu intalnesti prea des acest amestec, aceasta transformare. Apoi, preturile sunt peste medie, fiind un loc care-si selecteaza clientela si dupa acest aspect.

Mike’s Pub se mai diferentiaza de celelalte localuri din zona si prin confortul pe care-l ofera: spatiul este gandit in asa fel incat sa nu fie sufocant, iar mobilierul poarta semnatura brandului Sensio Mobili. De asemenea, calitatea este pusa pe primul loc, mai ales cand vine vorba de servire si de mancare, iar acest lucru este garantat prin prezenta in bucatarie a maestrului Iosif Stefanescu (care mai gateste si pentru hotelul Radisson).

Mike's Pub Mike's Pub

La Mike's Pub totul este decorat in stil elegant, cu atentie la detalii, iar atmosfera este selecta. Si, pentru ca totul vine cu un pret, la preparatele fish & meat sumele incep de la 38 de lei si ajung pana la 98 de lei, salatele costa intre 22 si 25 de lei, pastele intre 18 si 35 de lei, supele 12 - 14 lei, iar burgerii incep de la 28 de lei si ajung pana la 42 lei.

Mike's Pub Mike's Pub

La capitolul bauturi: o bere costa intre 8,5 lei si 14 lei, shot-urile nu scad sub 14 lei, iar un cocktail se invarte in jurul sumei de 20 de lei, dar poate ajunge si pana la 52 de lei - oferta este una destul de generoasa, ca pret si diversitate.

La pachet cu pranzul sau cina vine si muzica live, insa depinde de multe ori de ziua si de ora la care vizitati Mike's Pub. Daca nu aveti norocul sa prindeti o trupa live, atunci va trebui sa suportati un playlist de oldies but goldies, cu unele scapari inspre piese din mainstremul de astazi.

Dupa lasarea noptii, se strange vesela si localul se transforma intr-un night-club deschis pana dimineata, unde te poti bucura de petreceri tematice sau concerte live.

Mike's Pub Mike's Pub Mike's Pub Mike's Pub Mike's Pub Mike's Pub

In concluzie, Mike's Pub nu este un restaurant/bar/club pentru toate buzunarele si nici pentru toate gusturile, dar este un local care face ca diversitatea de pe strada Covaci sa creasca si mai mult - avem restaurante chinezesti, baruri hipsteresti, bar de vinuri, berarii si acum un restaurant care se transforma in club (unii ar fi tentati sa spuna "de fitza").

Daca sunteti in zi de salariu si vreti sa va tratati cu ceva bun, atunci poate treceti pe la Mike's Pub din Centrul Vechi din Bucuresti, altfel, pentru un pranz care sa nu depaseasca 50 de lei de persoana, poate va orientati spre alte localuri cu preturi mai accesibile.

Vezi mai multe poze din Mike's Pub

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera