Lounge, Funky lounge

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De nici o saptamana s-a deschis pe bulevardul Decebal Funky Lounge, un loc ce poate fi privit ca o cafenea, ca un cocktail bar sau ca un restaurant. Pe doua niveluri, cel de jos pentru nefumatori, cel de sus pentru fumatori, Funky Lounge se remarca in primul rand prin stil.

funky

Pentru ca movul e funky si fancy, identitatea lounge-ului se invarte in jurul lui. Prin atmosfera si grija la detalii, Funky aminteste de locuri precum Market 8, pe care il bate la puncte (mai ales la punctele privind servirea). Design-ul, realizat, se pare, de cel care a facut si Bamboo (la Funky a fost clar mai inspirat), merge pe forme stilizate si pe diverse nuante de mov si maro.

Muzica e mai mult ambientala, de chill-out, dar in Funky Lounge iti vine sa fredonezi Start wearing purple, wearing purple, pentru a te asorta cu formele purple de pe pe pereti, cu meniul purple si cu accesoriile purple. O parte dintre pereti sunt acoperiti cu un tapet pufos, cu textura de blanita sau plus, altii cu tapet neutru. Si scaunele sunt imbracate in plus si au un aspect funky, in contrast cu canapelele si mesele in culori inchise. In rest, mai vedem candelabre elegante si, ceea ce da un efect fain locului, etajul deschis printr-un balcon, cu vedere la parter.

funky

Preturile sunt maricele, de asteptat pentru un lounge care arata asa. Un cocktail e 24 lei (alcoolic) si 20 (non-alcoolic), un Perroni e 11 lei si un suc 7. Oferta de cocktailuri e mare, de la cele cunoscute pana la combinatii noi. La fel ca la tot ce e acolo, se pune accentul si pe prezentare, pentru a transforma totul intr-o experienta mai mult decat gustativa.

funky

Si oferta de ceaiuri e bogata si aromata, noi am incercat Enchanted, Bora Bora si Love Affair (9 lei) sau, daca vreti cafea, gasiti multe combinatii si sortimente.

funky

In ceea ce priveste mancarea, in meniu gasiti de la bruschette pana la salate sau, daca vreti ceva fancy, vita argentiniana sau fripturi cu diverse sosuri. Noi am luat doar clatite milaneze (15 lei) care, pe langa faptul ca ne-au impresionat prin prezentare (flambate), ne-au impresionat si prin gust. Inghetata, scortisoara, fructe uscate, sos de ciocolata = yummy.

funky

Personalul e foarte prompt, tolerant cu mofturile sau hai sa le zicem nevoile clientului. Cum la bar nu aveau tigari, am intrebat cu o fata plouata (afara chiar ploua) si cu cei mai dragalasi puppy-eyes cu putinta unde e cel mai apropiat provider de nicotina. Chelnerita a fost foarte draguta si a trimis unul dintre baieti sa-mi ia tigari. :) In general, serviciul e foarte atent, sper doar sa nu fie o atitutidine de moment, acum, la deschidere.

Foarte frumos in Funky Lounge, ne-a placut, locul e potrivit atat pentru o intalnire romantica, cat si pentru una cu partenerii de afaceri. E un loc elegant, unde te simti bine.

Funky Lounge
Bulevardul Decebal, numarul 9
Telefon: 0755 155 155
7 comentarii

Lounge, Funky lounge
Moise
#1 -

Comentariu nou

super bar, merita sa mergeti

Lounge, Funky lounge
andrei
#2 -

Comentariu nou

...va recomand sa evitati acest local, eu am fost si personalul nu este deloc competent, ba chiar este total dezinteresat de ce se intampla prin jur si nu merita sa va luati o cafea si sa asteptati 30 de min si dupa aceea inca 30 de min dupa nota

Lounge, Funky lounge
Georgiana
#3 -

Comentariu nou

clatitele sunt incredibileeee, n-am gustat in viata mea ceva mai dulce. merita!!

Lounge, Funky lounge
Isabela
#4 -

cool..

ti se acorda atentie si esti condus la masa ca la restaurantele elegante.. cool!! localul este decorat funky in comparatie cu zona si cu celelalte cafenele vecine

Lounge, Funky lounge
Raymond
#5 -

expat friendly

genuine lounge, definitely worth visiting

Lounge, Funky lounge
Irina
#6 -

Concluzia

Secret cafe face diferenta pe Decebal...din toate punctele de vedere...

Lounge, Funky lounge
Andra & Simona
#7 -

Multumimmmm!!

Multumim frumos pentru flori!!
Ne vedem sambata..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera