Logik Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Logik Club s-a deschis zilele trecute in zona Pitar Mos - C.A. Rosetti din Bucuresti, un cartier care are parte de destule restaurante, dar putine baruri. N-am bucurat afland de deschiderea lui si l-am vizitat.

Barul e la subsolul unei case vechi de pe strada Vasile Conta, nr. 18. Daca ajungeti la Ambasada Thailandei, ati mers prea departe. Nu va uitati dupa vreo firma pe care sa scrie Logik, in schimb daca vedeti desupra unei usi inalte de lemn semnul "Loc de joaca", ati ajuns.

Locul inca miroase a nou (a ud si nou) si te intampina cu o alee cu masa de fussball si doua bancute cu felinare.

Logik Club Logik Club

Ai apoi de ales - in camera barului, cu lumina normala si televizor (pe care rula un meci) sau celelalte camere, de langa scena, fara fotbal, dar scufundate intr-o lumina grea, rosie.

Logik Club Logik Club Logik Club

Am fost singurii clienti toata seara, lucru care ne-a bucurat - n-a fost fum. Muzica a fost cat se poate de anonima; stim ca a fost acolo, in fundal, pentru ca la un moment dat am remarcat ca parca a crescut putin volumul (suficient de jos totusi pentru a putea purta o conversatie fara sa ridicam vreun pic vocea).

Preturile nu-s mari, cel putin la bere, cafea si sucuri. Despre cocktailuri, longdrinks si spirtoase n-am putea sa ne pronuntam, ca n-am vazut vreun meniu pe-acolo; cel putin pe mese nu era. Comanda se facea la bar (banuim ca asta e metoda agreata, pentru ca n-a venit nimeni toata seara pe la masa noastra; de altfel nici scrumiera nu s-a schimbat pe tot parcursul serii).

Logik Club Logik Club
Logik Club Logik Club

Preturile, cum va ziceam, erau de 6 lei cafeaua sau sucul, iar berea Grolsch (singura la 0,450ml) - 7 lei. Mai existau doar doua sortimente de bere, Guinness si (parca) Carlsberg, la 0,33. Banuim ca mai tarziu isi vor diversifica si oferta.

O ultima apreciere se duce inspre toaleta, simpatic amenajata pe trei trepte si foarte curata.

Ii uram succes in activitate Logik Club-ului si asteptam si anunturi de mini-concerte care sa aiba loc acolo - doar nu degeaba asteapta cuminte scena, luminata discret de un spot.

Logik Club n-are site, dar il gasiti pe Facebook.

Logik Club Logik ClubLogik Club Logik Club
 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera