La un ceai in noua casa a ceainariei Tea House
Vremea rece ne-a adus aminte de ceaiurile fierbinti, servite alaturi de prajituri de casa, pe perne moi sau pe divane turcesti. Turcesti? Ar merge si-un serbet, parc-am fuma si-o narghilea.. Totusi am vrea o ceainarie. Unde sa mergem cand Ramayana e prea departe? Pai Tea House s-a mutat in casa noua, pe Bulevardul George Cosbuc, la 2 minute de Unirii!
Noi stiam de Tea House de cand era pe Erou Ion Calin, intr-o zona cam dubioasa, dar ne placea la ei si atunci. Nimeriseram la o demonstratie de "gatit" raw vegan (era abia pe la inceputul fenomenului, cand inca era o noutate) a Anei Ghica de la Crazy Good Raw. Dupa ce ne-am mirat si imbuibat de si cu deserturile raw, am ramas la un ceai si-am rasfoit meniul.
Aveau sandvisuri (un mare plus pentru o ceainarie), inclusiv unul vegetarian, apoi o gramada de cocktailuri naturale pe baza de fructe proaspete, lapte de soia sau iaurt, plus o gama variata de ceaiuri si dulciuri facute in casa. Intrasera oficial pe lista noastra! Auzind deci ca s-au mutat, am vrut sa vedem cum s-au aranjat si mai ales daca au pastrat meniul.
Dupa cum vedeti, nu s-au aranjat rau deloc. Am avut de ales intre salonul marocan, salonul francez, camera bunicii si separeul asiatic. Mai mergea cu un ceai fierbinte chiar si pe terasa, dar am zis ca vrem perne pufoase, deci perne pufoase s-avem: ne-am cuibarit in salonul marocan si ne-am apucat sa studiem meniul, care parea intr-adevar acelasi.
Am inceput cu un ceai Rose Garden, negru cu flori de trandafiri, stafide, bucati de caise si mango, si un ceai Mate cu frunze de menta si perle de cacao, ambele la 20 lei pentru 400 ml (da, cam scumpe):
Tu ce parere ai?
Pentru a posta trebuie sa fii logat.