La o cafea in Tempo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Azi metropotam si-a baut cafeaua de five o'clock in cafeneaua Tempo, asezata muzical pe strada George Enescu, la cateva minute de Romana. Foarte placut. Racoare (deja cautam aerul conditionat), confortabil (eternele fotolii cupa, cam standard prin cafenelele noastre, de vinilin alb, elegant si frumos, dar greu de mentinut la culoarea initiala).

Putin cam inghesuit, cel putin in cele doua camere secundare, dar intim. Din loc in loc, albul fotoliilor e invigorat cu cate o canapea rosie. Mesele sunt cam kitsch-oase, dar simpatice si se asorteaza cu restul decorului, mai ales cu perdelele drapate ca o toga pe umarul unui patrician roman.

Citam pe sarite din meniu (pe langa cafele, cocktailuri etc., se poate lua o gustare): pachetele de primavara cu fructe de mare - 21 lei, carpacio de vita (ce elegant suna) - 21, prosciutto cu pepene galben - 19 lei, clatite cu spanac - 15 lei, calamar pane - 28 lei. La desert - placinta cu mere si inghetata, visine sau branza - 11 lei.

Singura problema sesizabila acolo era ca in mini salonasul de nefumatori nu erau boxe si daca se inchidea usa glisanta ca sa impiedice aerul curat sa jeneze fumurile de alaturi, nu prea se mai auzea muzica de fundal (si asa foarte in surdina).

Dragut, curat, placut, dar destul de impersonal.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera