La Vlaicu, revizitat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe la sfarsitul primaverii trecute am descoperit Ceainaria La Vlaicu care ne-a placut foarte mult. Dar atunci am vizitat doar gradina de vara, ceainaria fiind proaspat deschisa, interiorul nu era inca complet gata. Aseara am revizitat La Vlaicu pentru a vedea cum arata si interiorul, dar si pentru ca vremea frumoasa de afara ne-a adus aminte de week-endul frumos pe care l-am petrecut aici, in gradina de vara.

Nu am fost dezamagiti nici de interiorul amenajat cu mult bun gust si scufundat intr-o lumina joasa, relaxanta, care se amesteca placut cu aromele de ceai prezente in incaperi.

La Vlaicu (interior) La Vlaicu (interior) La Vlaicu (interior) La Vlaicu (interior)

Camerele (doua la numar, una mai intima, cu doar doua masute, alta mare si generoasa ca spatiu) sunt un amestec de mult lemn, caramida, lut, toate in variantele lor mai rudimentare, necizelate si asortate cu culori precum verde, maro, rosu inchis sau galben stins.  Iar totul este condimentat, pe ici pe colo, cu ceainice si carti vechi, cufere si alte artefacturi discrete.

Trebuie mentionat ca inauntru nu se fumeaza, dar se poate iesi oricand in curte, unde exista scrumiere pe pervaze, pentru o pauza de tigara. 

La Vlaicu (interior) La Vlaicu (interior)

Preturile au ramas aceleasi ca primavara trecuta (mai mici decat in multe ceainarii din centru, pe care le stim), sigurul lucru schimbat in meniu fiind o pagina cu cateva sandvisuri cu preturi intre 9 si 11 lei. Fetele care lucreaza aici au ramas si ele la fel de amabile, prietenoase si zambitoare - o prezenta placuta.

La Vlaicu (interior) La Vlaicu (interior)

Recomandam cu caldura un ceai La Vlaicu, mai ales pentru cei care vor sa petreaca cateva ore relaxante intr-o atmosfera linistitoare si o companie placuta. Si nu uitati ca puteti avea surpriza ca in week-endurile insorite sa gasiti si terasa deschisa.

Vezi mai multe poze in Galeria foto

2 comentarii

La Vlaicu, revizitat
Ceai la Vlaicu
#1 -

Pernute & cocktailuri
Mulțumim pentru recenzia caldă ca atmosfera din ceainărie! Două precizări: Interiorul mai are o cămăruță unde se poate sta la pernuțe. Și, de azi oferim și cocktailuri cu băuturi alcoolice și ceai. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267503600001158.66513.116792341738952&type=1
La Vlaicu, revizitat
Alina
#2 -

Imi place la Vlaicu

Ceainaria este aparte, eleganta, cu preturi f bune 9-12 lei un ceai iar servirea exceptionala. O oaza de liniste si bun gust.
Ma bucur ca exista astfel de locuri in Bucuresti unde pur si simplu te rupi de realitate si de ritmul cotidian.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera