L'Alandala - casa colorata si locul de joaca pentru oameni mari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca se intampla sa ajungeti pe strada A(i)urel Vlaicu, trebuie sa stiti ca la numarul 70 o sa dati peste o casa foarte colorata. Sa nu va speriati, este vorba despre un loc de joaca pentru oameni mari, "acel loc colorat de care ai nevoie cand vrei sa iesi sa bei o cafea aromata sau o bere rece si vrei sa fugi de centrul aglomerat si sufocant".

Locul se numeste L'Alandala si daca sunteti o fire creativa nu trebuie sa-l ratati, mai ales intr-o zi insorita in care puteti profita de terasa foarte frumoasa si care pare proaspat pescuita dintr-o cutie de acuarele.

L'alandala L'alandala

Aici o sa gasiti tot timpul instrumente cu care sa pictati, sa modelati, sa va jucati. Aveti la dispozitie si board games, de la remi pana la jocuri mai strategice sau mai complicate.

De asemenea, aproape in fiecare saptamana aici au loc concerte, proiectii, spectacole de teatru, performace-uri, recitaluri de poezie, expozitii de pictura, fotografie, atelier origami etc.

Personalul este foarte prietenos si amabil, atmosfera boema si preturile mici. Pentru ca am prins o zi calduroasa de toamna, noi am stat mai mult pe terasa, ascultand jazz si privind apusul de soare pe un cer brazdat de ciori.

L'alandala L'alandala

Ca tot ziceam de preturile mici: cafelele sunt majoritatea in jur de 6 lei, un vin fiert la 250 ml costa 8 lei, berile au preturi intre 6 si 9 lei, iar cele mai deosebite intre 10 si 11 lei, racoritoarele 5 - 6 lei, "coditele de cocos" 10 - 25 lei etc.

De tinut minte ca se deschide la ora 16:00, pana dupa miezul noptii.

L'alandala L'alandala L'alandala L'alandala

Noua ne-a placut tare mult aici si, daca va plac locurile colorate si pline de creativitate, va recomandam sa nu ocoliti casa L'Alandala.

De asemenea, daca aveti un proiect pe care vreti sa-l promovati, cei de la L'Alandala pot sa va ajute, tot ce trebuie sa faceti este sa le scrieti pe un mail pe adresa alandala.cafe@gmail.com

Vezi mai multe poze din L'Alandala

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera