Karaoke - cum si unde in Bucuresti?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Karaoke este o alta optiune interesanta de a va distra. Nu trebuie sa fiti artisti sau sa cunoasteti prea multe teorie in ale cantatului, ci doar sa va placa muzica si sa aveti un spirit energic, dornic de a incerca mereu lucruri noi.

Ce inseamna si cum se procedeaza la karaoke?

Nu e complicat deloc. Este de ajuns sa alegeti un loc unde se face karaoke si de preferat sa va faceti rezervare in avans, pentru a fi siguri ca aveti loc unde sa stati daca ati obosit de la dansat . 

Dupa ce ati ajuns la destinatie va recomandam sa aruncati un ochi pe listele de melodii, care deobicei se afla pe mese (daca nu, cereti de la bar), sa va faceti o idee despre ce v-ar placea sa cantati. In momentul in care v-ati hotarat asupra unei piese, va inscrieti si asteptati pana cand va este strigat numele si puteti merge sa va exersati corzile vocale.
 

Daca aveti vreo melodie preferata si nu e pe listele respective, puteti intreba totusi daca se afla pe vreun playlist al localului (noi am avut noroc aproape de fiecare data)
 
Karaoke se poate face individual sau cu mai multe persoane. Noi va sfatuim sa incercati si sa cantati alaturi de prietenii vostri, pentru ca si daca nu sunteti talente innascute, deobicei ies niste momente foarte faine si pe care veti vrea sa le repetati.
 
In anumite locuri mai sunt si formatii sau "oameni care stiu sa cante", care ii acompaniaza pe dornicii de karaoke. Daca sunteti "incepatori", poate ar fi mai bine sa alegeti un loc de acest gen, pentru ca va fi mai usor sa va luati avantul pentru a presta in fata unor oameni.
 
Sa nu va fie rusine! Karaoke este pentru toti cei care stiu si vor sa se distreze. In general ies petreceri foarte bune, iar lumea este foarte prietenoasa si dezinhibata. Dupa prima piesa cantata, va urma si a doua si mult mai multe (mai ales daca ati baut si ceva inainte).
 
Mai jos gasiti o lista de localuri unde se face karaoke in Bucuresti:
 
Club The Floor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alte informatii:

- in afara consumatiei sau plata de rezervare (daca este cazul), karaoke se face gratuit
- programul de karaoke variaza de la fiecare loc in parte la altul; din cand in cand se organizeaza evenimente speciale pentru asa ceva, tocmai de aceea este indicat sa va interesati din timp, cand aveti chef de cantat
 
Asteptam sa ne spuneti cum a fost si ce alte locuri unde se face karaoke ne recomandati. Distractie placuta!

Sursa foto7 comentarii

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
Roxa
#1 -

mai sunt

Mojo, Scarabeo - karaoke aproape zilnic, trebuie neaparat sa fie pe lista. :)

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
Madi
#2 -

Comentariu nou

done :-)

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
mettas
#3 -

https://www.facebook.com/studentpub

https://www.facebook.com/studentpub
Preturi foarte mici

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
adi
#4 -

karaoke locations

Salut ,
S-a redeschis sezonul de karaoke si in Spice Club un loc foarte dragut cu atmosfera faina sonorizare foarte buna , mii de piese.
mia multe detalii aici:

http://spiceclub.ro/?p=1748

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
Viorel
#5 -

KARAOKE in fiecare Miercuri si la Refugio PUB & GRILL in Regie

Incepand de miercuri 21 Februarie se deschide sezonul de KARAOKE si in Regie, la REFUGIO PUB & GRILL, chiar langa statia de metrou Grozavesti!!! Intrarea este LIBERA! Showurile vor continua in fiecare zi de MIERCURI !!!

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
Diana
#6 -

rock, anyone?

Karaoke se mai face şi în Private Hell :)

Karaoke - cum si unde in Bucuresti?
valentin mocanu
#7 -

Karaoke

Dominium Unirii in fiecare Vineri

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera