Jade - restaurant & lounge cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Restaurantul Jade a aparut in zona Baba-Novac, intr-un loc pana acum uitat in paragina, langa cinematograful Gloria, care respira greu ca un batran bolnav. Dar recent lansatul restaurant, care se pare ca mai este si lounge cafe, se arata o pata frumoasa de culoare verde inchis, cu mirosuri delicioase, asezata discret intr-o zona relaxanta, cu multa verdeata departe de traficul intens, vizavi de intrarea in parcul IOR.

Jade Restaurant, cafe and lounge Jade Restaurant, cafe and lounge

Am ales sa ne petrecem seara pe terasa de la Jade, ca intr-un local care te trateaza regeste, avand in vedere ca piatra imparatilor chinezi era jadul. Terasa are mese si scaune de plastic impletit ca ratanul, dar foarte dragut si destul de elegant, iar o parte mai mica este ocupata de canapele cu perne albe, confortabile, tip lounge.

In interior nu am petrecut prea mult timp, am tras putin cu ochiul, pare spatios si amenajat cu bun gust, ceea ce ne-a placut si mai mult a fost galeria foto expusa pe peretii restaurantului.

Jade Restaurant, cafe and lounge Jade Restaurant, cafe and lounge

Meniul diversificat ne-a pus pe ganduri, desi nu venisem cu prea multe pretentii, am rasfoit paginile cu mult interes. De la bruschete cu somon fume si salate sofisticate, la supe, pizza, sau peste, pui si muschiulet. O portie de calamari pane costa 25 lei, pastele au preturi intre 17 si 30 lei, pizza intre 23 si 30 lei. Trebuie sa recunoastem ca preturile nu sunt chiar modeste, dar mancarea este foarte gustoasa, cu accente italienesti si destul de multa. Din experienta culinara traita la Jade am constatat ca bucatarii au ceva scoala prin strainatate. Totusi, puteti prinde preturi mai mici intre orele 12.00 si 17.00 adica in Happy Hours cand reducerea este de 15%.

Jade Restaurant, cafe and lounge Jade Restaurant, cafe and lounge

La capitolul desert am fi vrut sa incercam tot, dar cam greu sa alegi din asa multe sortimente, asa ca am gustat din cheesecake si din tortul de mere cu sos de vanilie, dar si platoul cu fructe proaspete a fost excelent. Prajiturile sunt mari, proaspete, servite alaturi cu un bulgare de frisca pe care sta cocotat zahar caramelizat cu forme ciudate, minimaliste.

Jade Restaurant, cafe and lounge Jade Restaurant, cafe and lounge

Bauturile sunt parca putin cam scumpe pentru zona nepretentioasa (cel putin pana acum) in care se afla cafeneaua. Un Pepsi costa 7 lei, o apa plata 5 lei, iar berile sunt intre 8 si 10 lei, in timp ce cu greu poti decide ce vin sa gusti din cele 25 de sortimente. Inca din meniu, iti fac cu ochiul cafeaua italieneasca Vergano 1882 din care se fac si frappe-uri, dar si ciocolatele calde delicioase cu aspecte foarte atragatoare. Pe langa atmosfera relaxanta si aromele distinse, Restaurantul Jade oragnizeaza evenimente si ofera internet wireless.

Mai multe pe site-ul oficial

Adresa: Baba Novac, 25
tel: 021 324 06 011 comentariu

Jade - restaurant & lounge cafe
RepublikaBanat
#1 -

nu cred ca-i mai trebuie

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera