J'ai Bistrot Inside - noua ta casa din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

S-a lasat frigul si peste J'ai Bistrot, terasa despre care va spuneam ca e ca o Vama in Bucuresti, asa ca pe durata anotimpului rece aceasta s-a mutat inauntru, la aceeasi adresa (oricum, n-aveti cum sa ratati usa rosie).

Interiorul arata foarte bine si se simte mana designerului Mihai Grama. Aduce un pic si cu Energiea, Entourage, Stadio si chiar si cu Biutiful, datorita combinatiilor de nou si vechi sau a colajului de obiecte din anticariate si mobilier modern.

Interiorul J'ai Bistrot nu este foarte generos, fiind destul de stramt si inghesuit (au loc in jur de 50-60 de persoane). Insa, doar deocamdata, pentru ca peste o luna se va deschide si subsolul.

J'ai Bistrot Inside J'ai Bistrot Inside

Locul si atmosfera sunt foarte placute, insa ne-a cam deranjat faptul ca aerisirea nu facea fata cantitatii mari de fum de tigara din bar - vesnica problema a barurilor bucurestene. 

Preturile sunt aceleasi de pe terasa: berea are preturi cuprinse intre 5,5 si 13 lei. Bauturile racoritoare incep de la 5 lei, cafelele de la 6, o limonada costa 11 lei. Cocteilurile incep de la 10 lei si ajung pana la 17 lei, iar oferta este destul de generoasa la acest capitol. La fel sta treaba si la vinuri, aveti de unde alege, iar preturile la sticlele de vin sunt cuprinse intre 30 si 60 de lei (la pahar 6 - 12 lei).

De asemenea, chelnerii au ramas la fel de simpatici si prietenosi, iar muzica la fel de buna.

J'ai Bistrot Inside J'ai Bistrot Inside J'ai Bistrot Inside J'ai Bistrot Inside

Ne-a placut, insa ne asteptam la un spatiu mai generos. Dar, chiar si asa, loc este confortabil si daca stati prin zona nu vedem niciun motiv de a nu transforma J'ai Bistrot Inside in noua voastra casa (poate doar daca va deranjeaza fumul de tigara).

J'ai Bistrot Inside J'ai Bistrot Inside

Vezi mai multe poze din J'ai Bistrot Inside

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera