Speed-dating. Sau unde ne dam intalnire pe intuneric in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Cu siguranta ati auzit sau ati vazut prin filme ideea de speed-dating, unde un anumit numar de persoane se intalneste intr-un loc, urmand ca, prin rotire, sa socializeze cu fiecare in parte (pentru o perioada scurta de timp), iar la final poate sa-si aleaga si sa-si decida perechea potrivita.
 
Pentru cei interesati, Metropotam a gasit un loc unde se intampla asta intr-un mod un pic diferit, in cadrul unui restaurant din Bucuresti, Blind Restaurant. E diferit pentru ca totul se intampla pe intuneric.
 
Dealtfel, noi am fost si v-am povestit despre locul respectiv deja, precum si despre blind dining in Bucuresti.
 

 
Despre conceptul de speed-dating:
 
Speed-dating a fost inventat de catre Rabinul Yaacov Deyo din Aish Ha Torah, care a promovat aceasta idee pentru comunitatea tinerilor evrei pentru a se intalni si casatori. Mai departe, acest concept a fost preluat si promovat in mai multe tari, insa in Statele Unite a fost mai remarcat, in special prin filmele de la Hollywood, unde apare destul de des.
 
De ce ai face speed-dating pe intuneric?
 
Daca in mod normal interlocutorii care iau parte la acest "joc" se pot privi si interactiona pe cai vizuale, la Blind Restaurant ideea este un pic mai interesanta. Participantii vor comunica prin alte simturi, neavand posibilitatea de a privi persoana de alaturi, iar experienta devine una aparte.
 
Regulile de participare la speed dating pe intuneric le gasiti aici.
 
Cat de interesant vi se pare sa socializati cu o persoana fara sa o puteti vedea? Noi zicem ca e de incercat. :)

sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera