Institute, The Café - Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Institute, noua cafenea de pe Stirbei Voda, este un spatiu modern destinat in principal oamenilor din publicitate si marketing. Noi l-am testat si venim cu o rectificare: cafeneaua Institute este un loc cu un design modern, loc in care creativitatea pare sa umble pe campii, dar si un spatiu tocmai potrivit pentru o cafea de pranz si un sandvis. Sau o bere, ca doar vorbim de advertising si e permis sa-ti incurajezi ideile sa iasa la iveala in orice moment al zilei.

The Institute este unul din acele lucruri care completeaza panoul de glorie al unei agentii din Bucuresti, Rusu+Bortun Brand Growers, ai carei membri sunt fondatorii revistei Institute (pe care va recomandam s-o rasfoiti), Internetics si AdPrint Festival si care s-au nimerit si intr-un articol din seria I <3 Bucuresti la capitolul "Casa maura". Daca va intereseaza domeniul, deja stiati toate astea.

Institute, The Café Institute, The Café
 Institute, The Café Institute, The Café Institute, The Café Institute, The Café

Daca sunteti satui de generatia Mad Men, trebuie sa stiti doar atat: la cafeneaua de pe Stirbei Voda chiar gasiti un loc invadat de lumina, de creioane colorate, de carti si de reviste, un locsor cu un design al unor minti inovatoare pe unde chiar merita sa treceti.

Aici e destul de scump, are un program pe modelul Canuta-om-sucit, adica e deschis in timpul saptamanii pana la 21:00, iar in week-end isi inchide portile. Cu peretii nefinisati, cu burlanele la vedere, dar si cu rafturi pline de reviste, carti si albume de design, la Institute parca chiar iti vine sa colorezi si sa pui idei pe hartie non-stop. Te ajuta si creioanele de pe fiecare masa, dar si hartia alba cu linii care tine loc de servet. Te ajuta si energia creativa din aceasta cafenea, valtoarea discutiilor vecinilor si febrilitatea extrasa din atmosfera spatiului. 

Institute, The Café Institute, The Café
Institute, The Café Institute, The Café

Cum spuneam, preturile sunt cam mari: sanvisurile sunt intre 14 si 17 lei, salatele intre 14 si 18 lei, deserturile de la pain au chocolat pana la torturi si tarte cu preturi intre 5 si 13 lei. Cafelele au preturi decente, intre 6 si 8 lei, iar berile intre 8 si 10 lei. 

 Institute, The CaféInstitute, The Café Institute, The Café Institute, The Café

Institute pare un atelier de creatie, o mare sala de clasa in care vii, bei ceva, iei o gustare, porti o conversatie productiva despre cum poti schimba lumea, platesti nota si pleci. Daca aveti drum pe aici, nu ezitati sa va opriti si sa intrati la Institute, ba chiar va incurajam sa va faceti timp si sa calcati pragul acestei cafenele, noua ne-a placut mult.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera