In culise, teatru & pub

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca baruri avem berechet prin Bucuresti, teatre in baruri sunt mai putine (desi si acestea incep sa fie mai dese). Din aceasta ultima categorie face parte si In culise, un barulet recent (inca mai mirosea a pereti noi), deschis in zona Foisorului de Foc, pe strada Stefan Mihaileanu, nr. 53.

Structurat pe trei niveluri, In culise are jos bar (pub, isi zic ei, dar termenul e discutabil), teatru la etajul unu si scoala de teatru (ateliere, cursuri) la etajul al doilea. Ultimele aspecte le-am aflat de pe site-ul lor, deoarece In culise inca nu se joaca teatru, dar ni s-a spus aseara ca vor incepe spectacolele din septembrie.

In culise In culise

Mic, avand doua doua camere plus bar si un hol unde s-ar putea dansa, eventual, In culise e aranjat clasic, cu scaune si canapele tapisate, iar unica decoratiune a peretilor, potrivita in acest context, e reprezentata de fotografii ale marilor (sau mai micilor) actori romani - te privesc de pe pereti Toma Caragiu, Amza Pellea, Anda Calugareanu, Dem Radulescu, Colea Rautu, Gheorghe Dinica, Stefan Banica, Mircea Diaconu, Tamara Buciuceanu si multi altii.

Numele lor se regasesc foarte inspirat si in meniu. Ne-am amuzat band Maia Morgenstern (Mojito) Draga Olteanu (Iguana) sau Andi Vasluianu (Whisky Cola) si comentand alegerile denumirilor din meniu - de ce Cabral e Virgin Colada, Sex on the beach e Tamara Buciuceanu si Doamna Mimi de la curatenie e Martini, iar Marcel Iures e Three Wise Men, cand Sergiu Nicolaescu e... Boomerang?

In culise In culise

Preturile de la In culise nu-s prea mari - spirtoasele sunt 9-10 lei/50ml, selectia de whisky sau scotch 11-13 lei/50ml; ceaiurile (negru, verde, de fructe) sunt 8 lei, cafelele de la 6 la 12 lei, iar cocktailurile, punctul forte al barului, deoarece le fac bine (citeste - au atata alcool in ele cat trebuie), variaza intre 14 si 23 de lei (Long Island Ice Tea e ca de obicei cel mai scump).

Oferta de bere era destul de slaba (motiv pentru care nu prea l-am plasa in categoria "pub") - Timisoreana Stejar, Ursus, Redds, Perroni, Grolsch, preturi intre 5 si 9 lei, nu stim la ce tip de sticla, nu se mentiona in meniu.

In culise In culise

In ceea ce priveste atmosfera, nu suntem atat de entuziasti. Lumina e cam slaba (spoturi in tavan reglate pe luminozitate scazuta - ar fi mers ceva mai intim, veioze, lampi cu picior inalt sau aplice), iar mobilierul destul de intunecat nu prea inveseleste camera.

Muzica ne-a dat iarasi prilej de amuzament. Pe la jumatatea serii sonorul urcase la un nivel care ne cam impiedica sa ne auzim (eram singuri in bar), iar la rugamintea noastra de a fi dat mai incet, ni s-a spus ca e o strategie de atras "tineretul". Sonorul a fost dat mai incet, iar pentru babele si mosii de la masa noastra s-a schimbat si muzica (iuhu!), ni s-au pus niste vechituri de Scorpions, Guns si RHCP, sa ne mai aducem si noi aminte de tinerete (sic!).

Concluzia - pana incep ei spectacolele de teatru cu actorii Teen Media, la toamna, poate vreti sa dati o tura la In culise, sa incercati cocktailurile, sunt bune (si o sa va distrati cu denumirile, garantat).
2 comentarii

In culise, teatru & pub
Trimegistus
#1 -

Cea mai destinsa atmosfera este si va fi mereu IN CULISE

Punctul forte al "In Culise" este defapt sala de teatru care speram ca va fi gata la inceputul lunii septembrie.A, sa nu uit, as dori de asemenea sa multumesc celor de la metropotam pt complimentele referitoare la cocktail-urile pe care le-am preparat pentru ei.

In culise, teatru & pub
Pikachu
#2 -

Frumos

am prins recent o seara in culise...am ajuns acolo la invitatia cuiva, avand nu prea mari asteptari la purtator. Contrar non-asteptarilor mele, am gasit o atmosfera placuta, in care cei aproximativ 20 de oameni se comportau cu tine si cu cei din jur ca niste prieteni vechi intalniti la un party. Atmosfera intima dar foarte primitoare, cocktail-urile intradeva bune, la fel si shot-urile si berea btw, e la 500. Un loc placut in care sigur imi voi face timp sa mai ajung.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera