Have a Cigar - concept-art-pub, cocktailuri bune si Pink Floyd

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca suna ca o invitatie pentru fumatori sau pentru iubitorii de tutun, Have a Cigar nu este un cigar bar. Ca sa lamurim de la inceput, numele barului (concept-art-pub) este inspirat de piesa omonima de la Pink Floyd (nici aceasta nu este dedicata fumatorilor, ci este o piesa ironica la adresa industriei muzicale).  Deci, asteptati-va ca din cand in cand playlistul de aici sa mai contina si cate un Pink Floyd sau Roger Waters. Pe noi nu ne-a deranjat acest aspect.

Deschis de curand si aflat la doi pasi de Universitate si la trei pasi de Piata Romana (pe strada Vasile Conta nr. 18), Have a Cigar se recomanda a fi un concept-art-pub, care pe viitor va gazdui proiecte concept-art si va incerca sa ajute oamenii cu talent. Dar chiar si acum, cand locul nu este inca tixit cu instalatii si opere de arta contemporana, are o atmosfera boema, placuta si prietenoasa.

Have a Cigar Have a Cigar

Spatiul este destul de generos, cu patru incaperi si un bar incapator la care sa te tot lungesti la cocteiluri colorate si alte bauturi euforizante. De asemenea, este genul de loc cu personalitate in care cu greu o sa gasesti doua scaune la fel, iar felul in care este decorat totul aduce aminte un pic de pop art-ul lui Andy Warhol.

Pentru ca tot pomeneam de atmosfera placuta si prietenoasa, la aceasta contribuie si chelnerii amabili si atenti, dar si muzica din aria indie rock, post-punk, new wave, trip hop, alternative, jazz, blues - numai bunatati.

Have a Cigar Have a Cigar Have a Cigar Have a Cigar Have a Cigar Have a Cigar

Meniul este pe toate gusturile si buzunarele. Berea incepe de la 6,5 lei si ajunge pana la 13 lei, bauturile racoritoare 7 lei, preturile la cafea incep de la 7 lei, cocteilurile 17 lei si cele fara alcool 14 lei (recomandarea noastra la acest capitol: Henry & June, o adevarata poveste de dragoste intr-un pahar), dar puteti incerca si cocteilurile la carafa de 1L , cu preturi ce incep de la 40 de lei si ajung pana la 48 de lei. 

Exista si cateva gustari pentru cei infometati: nachos 8 lei, salate 14-18 lei, sendvisuri 15-25 lei, dar si cateva optiuni de mic dejun.

Have a Cigar Have a Cigar

Daca sunteti prin zona si vreti sa incercati un cocteil bun, intr-un loc ce poarta numele unei piese de Pink Floyd, Have a Cigar este locul ideal.

Come in here, dear boy, have a cigar.
You're gonna go far, you're gonna fly high,
You're never gonna die, you're gonna make it if you try; they're gonna love you.

 Mai multe poze din Have a Cigar in galeria foto

4 comentarii

Have a Cigar - concept-art-pub, cocktailuri bune si Pink Floyd
sqirlzmorph
#1 -

Comentariu nou

It may very well become my favorite place! Good music, great prices, friendly staff !

Have a Cigar - concept-art-pub, cocktailuri bune si Pink Floyd
have a cigar
#2 -

have a cigar

De saptamana viitoare pe langa sendvisurile noastre speciale (friptura pui/porc, sosuri de casa, mix de verdeturi sau muraturi, plus cartofi prajiti), vom avea si un meniu saptamanal. Patru dintre coctailurile casei sunt concepute special pentru noi, nu sunt copiate dupa alte retete si pot fi baute doar la Have A Cigar.

Have a Cigar - concept-art-pub, cocktailuri bune si Pink Floyd
Nicu
#3 -

Comentariu nou

Pe cand o e xtindere in Timisoara.Nu am mai prea umblat prin Timisoara, dar nu cred sa fie ceva asemanator.Poate este si nu stiu, dar ati avea clientela suficienta , cred.

Have a Cigar - concept-art-pub, cocktailuri bune si Pink Floyd
Ana
#4 -

congrats

Mi-a placut foarte mult Have a cigar! Un loc relaxat, cu muzica excelenta ( in 3 ore am ascultat de la Pink Floyd la Led Zepp, jazz si blues, un pic de rock. Spatiul este renovat ingrijit si foarte cozy. Multumesc Metropotam pentru recomandarea cocktailului! Henry & June este mi-nu-nat!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera