Fire Club, pub-ul din spate - cel mai nou loc pentru rockerii din Centrul Vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru rockeri si nu numai. E adevarat, cand zici Fire Club te gandesti automat la muzica rock si plete, dar sa nu uitam ca pe aici au trecut si cateva concerte si festivaluri de hip hop. In timp, Fire Club a ajuns sa insemne mai ales muzica buna, preturi mici si un loc deschis culturii underground.

Acum, Fire Club si-a deschis si pub, cu o terasa destul de generoasa, pe jumatate acoperita si care se pare ca va fi si incalzita pe timpul toamnei. Noul loc arata foarte bine si se afla chiar in spatele clubului de pe Gabroveni 12 (cu intrare si de pe Covaci 7).

Fire Club Pub-ul din spate Fire Club Pub-ul din spate

Daca terasa este generoasa ca spatiu, nu acelasi lucru se poate spune despre interiorului pub-ului, in care, dupa estimarea noastra, ar intra in jur de 50 de persoane maxim. Insa, totul este amenajat cu bun gust, cu mobilier care sa faca cinste denumirii de pub si cu un sistem de aerisire care sa faca fata fumatorilor inraiti.

Fire Club Pub-ul din spate Fire Club Pub-ul din spate

Preturile sunt aceleasi cu care ne-a obisnuit Fire-ul de-a lungul anilor, adica mici (pentru Centrul Vechi): bere 6-9 lei, racoritoare 5-7 lei, o cafea 6 lei, limonada 10 lei etc.

De asemenea, o buna parte din meniu este dedicata bucatariei: paste 16 - 19 lei, preparate la gratar 8 - 36 lei, sandvisuri 12 - 14 lei, pizza 14 - 20 lei etc.

Noi am vizitat pub-ul din spate la pranz, cand era cam pustiu, asa ca nu va putem spune prea multe despre atmosfera, daca treceti pe acolo seara, poate ne spuneti voi cum stau la acest capitol.

Fire Club Pub-ul din spate Fire Club Pub-ul din spate

In orice caz, daca va prinde vreo noapte din week-end prin Centrul Vechi si nu gasiti loc nicaieri, incercati si la Fire Club pub-ul din spate, e foarte posibil ca terasa si pub-ul de aici sa va astepte cu portile deschise si bere ieftina.

Vezi mai multe poze din Fire Club pub-ul din spate

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera