Fast food vietnamez: Jumbo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Il tot vedeam din tramvai cand treceam pe Stefan cel Mare, dar abia zilele trecute ne-au purtat drumurile pe acolo, pe jos - Jumbo, fast food vietnamez.

E un restaurant tip "impinge tava" micut, cu vreo 5-6 mese si scaune inalte pe langa tejghele, unde poti sa mananci repede mancare calda, vietnameza, la minut.

jumbo jumbo

In meniul mare si luminos de deasupra zonei de servire si vitrinelor cu mancare am gasit fel de fel de variatiuni pe baza de orez, spaghete, pui si vita. Pe langa ele, mai au creveti, ciuperci, salate, rulouri (de pui, vita, porc sau cu creveti) si supe. Au chiar si cartofi prajiti, nu le-am vazut rostul acolo, dar sa zicem ca sunt o garnitura atat de universala incat mereu se vor gasi amatori.

Duminica dupa-amiaza fiind, erau putini clienti, dar si cam putine feluri de mancare disponibile. Am comandat supa (foarte picanta) si pui cu legume (cumplit de picant). Am fi vrut sa incercam si desertul (flan Hanoi), dar din pacate si pentru el era duminica, drept pentru care lipsea la apel.

jumbo jumbo

Mancarea ne-a placut (dupa ce am inceput sa respiram din nou dupa socul initial), portiile erau potrivite ca marime (gramajele sunt afisate si pe meniu - 250gr sau 350gr), iar preturile mici: supa costa 6 lei, iar puiul 15. Cam prin aceeasi zona de pret se invarteau si celelalte feluri de mancare: 15-20 de lei.

Ne-a placut deci Jumbo, vi-l recomandam pentru un pranz in viteza, cand aveti chef de ceva picanterii asiatice. De asemenea, puteti manca acolo sau puteti lua totul la pachet. Au si betisoare - bulina alba.

Nota: nu se fumeaza inauntru si nu au toaleta.

Program: 

Luni - Vineri: 11:00 - 23:00

Sambata, Duminica: 12:00 - 23:00

jumbo jumbo
dreapta: Jumbo e chiar vizavi de Inspectoratul Politiei de pe Stefan cel Mare

*In acest loc puteti achita nota de plata cu tichetele de masa.

3 comentarii

Fast food vietnamez: Jumbo
Gusteau
#1 -

Jumbo

Jumbo e probabil cel mai bun fastfood asiatic din Bucuresti. Mancarea e dementiala si portiile sunt generoase...si au si mancare mai putin picanta decat cea descrisa in articol (vita in sos de caramel face toti banii)...pofta buna!

Fast food vietnamez: Jumbo
tudro
#2 -

Foarte bun

L-am testat si la concert Roxette si la Scorpions :)

Mancarea este buna si portiile foarte mari. Cel putin portia de spaghete este imensa. Am incercat si orezul si ceva rulouri si crevetii si toate sunt bune.

La urmatorul concert pe zone arena o sa incerc si supele :)

Fast food vietnamez: Jumbo
dorian
#3 -

praf

nu cred ca e buna mancare la Jumbo ca am fost odata si nu imi place.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera