Fast food - Meatos

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Update: Fastfood-ul a fost inchis

Daca saptamana trecuta vorbeam despre fast-food italian, saptamana aceasta trecem de Mediterana si de Atlantic si ajungem in Mexic ca sa gustam niste tortillas.

Meatos este un local de fast-food de pe strada Academiei, asta daca va aflati vreodata in centru si aveti pofta de ceva picant. Localul se afla intre magazinul Gaz It si Banca Nationala si-l puteti recunoaste imediat, nu numai datorita semnului mare si evident de deasupra intrarii ci si datorita scaunelor rosii sub forma de cupa de inghetata dinauntru.

tortilla

Scaunele cu pricina insa sunt destul de joase si nu foarte comfortabile, dar mereu gasiti cateva dintre ele ocupate, fapt ce semnaleaza popularitatea restaurantului.

Nu stim cat de meritata este aceasta popularitate, din moment ce cartofii prajiti erau semi-nefacuti iar portia de cartofi wedges era foarte mica pentru pretul de 5,5 lei.

Cam aceasta a fost situatia si cu snitelul cumparat de aici, care era o foicica nefericita de carne, invelita in pesmet. Sinceri sa fim, parca era mai mult pesmet in snitelul ala decat carne.

Pe de alta parte tortillas in sine erau destul de bune si satioase, si sosul picant ne-a cam adus lacrimi in ochi, fiind un fel de versiune evil a sosului de la KFC. Ne-ar fi placut sa fie putin mai mult. Cutiuta in care venea era abia pe jumatate plina.

Acestea au fost problemele unor prim veniti la Meatos. Poate am prins noi o zi mai proasta, nu se stie. Oricum, daca aveti pofta de o gustare picanta, puteti trece pe la Meatos unde o sa scoateti din buzunare 10 lei pentru o tortilla simpla si 15 lei pentru o tortilla dubla (cu piept de pui sau antricot de vita).

Se mai servesc aripioare de pui in trei variante: cu susan, cu sos chilli si cu sos tsatstiki care costa 12 lei portia si vin cu tot cu garnitura. Snitelul de pui la farfurie cu garnitura costa 12 lei, dar ati citit mai sus ce experienta nefericita am avut noi cu snitelul.

Tot din categoria 'la farfurie" se servesc piept de pui, antricot de vita si shaorma. O cola la 0,25 este 3 lei iar o bere Tuborg la 0,5 este 4,5 lei. Meniul contine si o varietate mare de cafele, intre 3 si 5 lei.

Dupa ce va luati mancarica, aruncati o ocheada si in borcanul pentru bacsisuri, ca doar e nevoie de bani pentru asigurarea medicala. Nu stiati ca meseria de little tortilla boy este periculoasa? :)

tortilla
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera