Fast food: Burger King

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Bucurestenii care ies la cumparaturi in Baneasa Shopping City (yup, este la fel de urias pe cat ai auzit, daca nu ai auzit pana acum afli de la noi) pot sa ia un pranz copios la Burger King. Asta deoarece lantul de fast-food celebru, cu origini americane, a intrat ieri pe piata romaneasca, anuntandu-si sosirea cu o conferinta de presa.

burger king

Jurnalistii au trebuit sa se lupte cu niste Big Whoppers, sa incerce sa-i dea gata. La finalul zilei, scorul arata Jurnalisti 0 - Big Whoppers 1. Damnit! In rest despre Burger King putem spune ca se prezinta ca un fast-food de mall tipic, cu rol central in food court-ul din Baneasa City. Cum intri pe usi, il gasesti intre McDonald's si KFC (nu stim daca pozitionarea a fost intentionata sau nu).

burger king

La conferinta de presa ni s-a vorbit putin despre ideologia Burger King si despre planurile lor in Romania, desi raspunsurile nu au fost foarte detaliate. Pe scurt, Burger King este cunoscut pentru savoarea ingredientelor sale si pentru procesul unic de gatire a hamburgerilor, pe gratar fara ulei. Intr-adevar, am remarcat gustul de gratar al carnii, desi am glumit intre noi ca ar fi vorba poate de un nou E - aditiv alimentar, descoperit de Burger King care sa-i dea acest gust. :)

Reprezentantii regali ai burgerilor au precizat ca au fost incantati de raspunsul pe care l-au primit in urma deschiderii sucursalei din Romania, care a functionat inca de pe 18 aprilie cand s-a deschis mall-ul.

burger king

Preturile sunt ok, pentru buzunarele noastre. Un hamburger simplu de exemplu este 2,5 lei, iar un cheeseburger 3,5 lei. Un Whopper cu o singura chiftea este 8,5 lei, un dublu Whopper 10 lei si un triplu Whopper 13 lei. Un sandvis Big King  este 7 lei.

In afara de sandvisuri, la Burger King se mai servesc chicken nuggets, aripioare de pui si... inele de ceapa (4 lei)! Meniurile (un sandvis sau pui + suc + cartofi sau salata) costa intre 10 si 17 lei, iar la desert se servesc inghetata si brownies. Un suc la jumatate de litru este 3,8 lei si o bere 4 - 5 lei.

Ramane de vazut ce succes va avea Burger King in Romania. Faptul ca si-a ales ca prima locatie Baneasa Shopping City reprezinta un indiciu al publicului tinta catre care se indreapta. Pe de alta parte, localurile fast food au incetat de mult sa fie locatii premium in mentalitatea bucurestenilor, dar premium sau nu... tuturor ne place gratarul. :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera