Expirat, acum cu un nou termen de garantie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Trecand in revista cluburile care s-au intors din vacanta cu imbunatatiri, renovari si fete noi, ne-am oprit la Expirat, pe unde noi am mai trecut, dar asupra caruia aveam o imagine mai mult sau mai putin... expirata.

expirat

Expiratul arata grozav si e in continuare pe val, de acolo jos din undergroundul Brezoianu colt cu Lipscani. Pastreaza atat clientii, cat si serile care l-au consacrat: martea alternativa cu Balamuc si miercurea Selectro cu Marika si altii.

Electro-ul se vinde cel mai bine, ne spune Raluca, event organizer la Expirat. Cand vin Suie, de exemplu, mixeaza "cu casa inchisa". Vor sa mai aduca in curand si trupe din tinerele si fragede, crescute la intunericul din undergroundul "alternosferic" bucurestean.

Ce a ramas, de asemenea, cum o stiam, e seara de folk cu Supa, un mic lux "de nisa" pe care Expiratul si-l permite pentru connoisseur-ii muntomani fideli.

A ramas si limita de varsta care tine pustimea minora pe afara, aplicata volens nolens mai ales in weekenduri, cand i-ar trebui de doua ori atata spatiu sa incapa toti cei care vin sa petreaca pana dimineata si care stau cuminti la coada, afara, asteptand sa se indure cate un grup dinauntru sa isi caute de drum ca sa se poata strecura pe vreo masa, intr-un colt de canapea sau sprijiniti de bar.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera