Din Casa, casa deschisa a actorului Bogdan Dumitrache

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim despre "casa deschisa" a actorului Bogdan Dumitrache, de pe strada Constantin Coanda, inca de anul trecut, cand am incercat s-o vizitam de mai multe ori, dar de fiecare data am dat peste un eveniment privat. Asa ca, la un moment dat, am renuntat. Ne-am gandit ca poate acum, la inceput de primavara, vom avea mai multe sanse. Si am avut.

Din Casa functioneaza dupa conceptul de "open house" - usa casei fiind deschisa mereu pentru prieteni, prietenii prietenilor si prietenii prietenilor prietenilor, cam pe modelul clubului Ota. Actorul Bogdan Dumitrache locuieste la etajul casei, asa ca va puteti trezi oricand cu el bandu-si cafeaua langa masa voastra. Nu este prima aventura a lui Bogdan Dumitrache in ceea ce priveste "carciumaria", daca va mai amintiti de Frame (in zilele sale bune), era tot al sau.

Din Casa Din Casa Din Casa Din Casa

Din Casa se prezinta in urmatorul fel: "un open house pentru oricine doreste sa bea o cafea sau ceva bun, sa manance uneori ceva special gatit in casa de invitatii nostri, sa socializeze sau sa cumpere un cadou dragutz. Suntem o casa deschisa unde se intampla mereu lucruri: vernisaje, lansari si diverse alte evenimente. Si mai mult decat atat puteti sa inchiriati casa sau doar o camera pentru petreceri, conferinte, orice vreti…" O descriere care surprinde bine ideea din spatele locului.

Ne-a parut rau ca inca nu era amenajata terasa, care arata foarte bine ultima data cand am vazut-o. Dar vom reveni, cu siguranta, si cand aceasta va fi gata.

Din Casa Din Casa

Dupa ce-i treci pragul te simti un pic stanjenit, pentru ca te simti ca si cand ai intrat in casa unei familii pe care nu o cunosti. Dar intampinarea calduroasa a gazdei pune totul acolo unde trebuie, iar atmosfera devine din ce in ce mai placuta si relaxata. In functie de locurile disponibile, te poti aseza in sufragerie, in bucatarie sau, pentru o atmosfera mai intima, intr-o camaruta mai izolata, dar cu vedere in gradina.

Preturile sunt mici spre medii: o cafea e 5 lei, un ceai e 6 lei, o bautura racoritoare e 6 lei, un fresh e 8 lei, un pahar de vin, o bere sau un ginger beer, tot 8 lei. La Din Casa se mai si gateste, dar nu tot timpul, asa ca, in functie de norocul pe care-l aveti, puteti da si peste mancare in meniu.

Din Casa Din Casa

Ne-a placut mult Din Casa si este un loc pe care-l recomandam cu caldura, mai ales cand se va deschide si terasa.

Mai multe poze Din Casa in galeria foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera