Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dianei 4 a deveni intr-un scurt timp un loc destul de popular printre cei care rascolesc orasul dupa localuri (cat mai) alternative, cu aer si oameni cool. Si, o s-o spunem de la inceput: de cum i-am trecut pragul, Dianei 4 a devenit unul dintre locurile noastre preferate.

Ne-a placut tare mult terasa pusa la zidul cu iedera de noua etaje si flori. Si mai mult ne-a placut de fata desculta care ne-a intampinat atat de prietenos incat am avut impresia ca ne stim de undeva. Poate chiar ne stim...

Dianei 4 Dianei 4

Din cauza ploii, am ales sa stam inauntrul casei de pe strada Dianei, care pare un amestec de casa bantuita si squat, asta datorita si peretilor pe jumatate curatati, pe jumatate decorati cu tot felul de motive florale cochete, dar si mobilierului vechi, cu scaune si lampi din alte epoci.

Dianei 4 Dianei 4 Dianei 4 Dianei 4

Bineinteles, amestecul de "rudimentar si sofisticat", prezent in din ce in ce mai multe locuri frumoase din Bucuresti, caracterizeaza si acest spatiu alternativ. Interiorul este destul de spatios, cu trei incaperi aerisite, dar intunecate si ale caror povesti pot fi citite, descoperite sau inventate in detaliile subtile ale acestui loc.

Preturi sunt dupa cum urmeaza: o cafea 6 lei, un ceai 7 lei, bauturile racoritoare 5 lei, bere draft 4-7 lei, bere la sticla 6-12 lei (gasiti si bere Warsteiner sau Weihenstephaner), cocktailurile sunt 14 lei, un pahar din vinul case 5 lei, o sticla de Corcova Rose 40 de lei. Noua ni s-au parut mai mult decat rezonabile. Meniul nu contine mancare sau tigari.

Dianei 4 Dianei 4

Atmosfera este una foarte placuta, familiala, boema, ce pare sa se potriveasca mai bine cu Berlinul decat cu Bucrestiul. Nu doar cei care se ocupa de local umbla desculti pe podelele Dianei 4, ci am vazut si cativa clienti care au lasat de-o parte inhibitiile si incaltarile.

Mai trebuie stiut ca, fiind un local alternativ, Dianei 4 gazduieste petreceri, concerte si evenimente la fel de alternative sau cu circuit inchis. 

Dianei 4 Dianei 4

Tuturor celor in cautare de locuri mai deosebite, departe de aglomeratia Centrului Vechi, dar la o aruncatura de bat de Piata Rosetti, le recomandam cu mana pe inima (si in picioarele goale) Dianei 4, atat pentru terasa pe care-ti poti lasa gandurile desculte sa se piarda in labirintul de iedera, dar si pentru casa boema si bantuita si cu muzica frumoasa.

Vezi mai multe poze din Dianei 4

Pe aceeasi tema:
10 comentarii

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
Lina
#1 -

Fain Local

Sincer am trecut o data si eu pe acolo si a fost destul de frumos! Atmosfera potrivita, ambianta placuta si serviabiliate ireprosabila, il recomand cu toata caldura!

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
irina
#2 -

:)

un nr de telefon si un program se poate?

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
irina
#3 -

dilema

deunazi eram pentru prima (si ultima)data la dianei, cind am zarit un pizza deliverer iesind. am presupus, avind experienta j'ai bistrot, ca se poate comanda si am trecut la fapte. ni s-a atras apoi atentia ca si la bar gasim mincare si ca nu ar fi trebuit sa comandam. cind am dat vina pe pizza deliverer, cei de la dianei ne-au dat un raspuns care a si generat dilema actuala: pizza era pentru 'staff'. da' ei de ce nu maninca ce e in meniu? 😊 Altfel, un loc placut, in ciuda nesimtirii staff-ului...

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
diana
#4 -

adresa

Nicaieri nu am gasit adresa. Imi zice si mie undeva unde e ? As vrea sa merg

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
diana
#5 -

greseala

Imi zice si mie cineva unde este ? **

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
Gruia
#6 -

@diana

la sfarsitul articolului ai o harta, care iti arata fix unde este. iar adresa e strada dianei numarul 4, langa piata Rosetti

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
Dan Alexandru Crişan
#7 -

oauuuu...

Am nostalgia Clujului anilor 60-70 când, schimbam Vorbe la... "bibliotecile": "Croco", "Arizona", "Fetiţele Vieneze","Conti", "COLA" - circuit închis, doar pentru noi "stăbimea". De cum m-am transbordat la "sudişti", în Bucureşti, tot caut măcar o bibliotecă demnă şi, am tot căutat: "Cina", "Atene Pallas", "Grădiniţa", "Cireşica", "Tismana"... "lume bună", dar altceva decât la Cluj. Unde mai pui că...au dispărut şi acestea! Abia acuma, la Diana, cred că..."m-am ajuns"!!! Ce păcat că nu mai am vârste Aceea!!! Oricum, chiar şi acuma, singur sau însoţit, m-am simţit excepţional - ca Atunci, când schimbam Vorbe comesenii între noi şi lumea normală (?) ne invidia acuzându-ne că suntem... paraziţi!

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
Andreea
#8 -

Mediocru

Curtea interioara este prea inghesuita. Staff-ul a parut complet dezintaresat. La un fel de mancare desi scria 530g a avut in jur de 150g. Nu va asteptati sa va saturati.

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
Miana
#9 -

Comentariu nou

Am fost aseara, super vibe, terasa plina dar linistita. New amsterdam super cocktail. Gustarea buna buna. Recomand.

Dianei 4 - local alternativ cu atmosfera familiala
Victor Ianculescu
#10 -

Raport foarte prost pret/calitate

Raport foarte prost preț/calitate. Nu oferă nimic pe măsura prețurilor, ba chiar sunt deficitari la capitolul politețe. Prețurile sunt comparabile cu cele din vest (prețul mediu a unei beri 17 - 18 lei) însă, repet, nu oferă nimic, nimic, nimic, pe măsura prețurilor. La 20 de minute după ce ne-au servit băutura au anunțat că se închide și au început să strângă de pe masă. Înțeleg că aceasta este definiția barurilor de hipsteri, dar nu m-aș mai duce din nou, din principiu.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera