De control in noul Control

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asa cum va spuneam, clubul Control si-a mutat cuibul pe strada Constantin Mille, in locul fostului club Berlin, lasand in locul sau clubul Panic!

Deschiderea oficiala inca n-a avut loc, dar aseara am avut parte de un mic preview, asa, de control. Nu am avut acces in tot clubul, sala de concerte nefiind gata, dar am putut arunca un ochi pe terasa, in sala care gazduieste barul si la toalete. Am mentionat si toaletele pentru ca holul care duce la ele a fost decorat foarte misto, colorat, cu tot felul de personaje cu priviri psihedelice. Acum, drumul pana la toaleta devine un adevarat trip.

Control, Constantin Mille Control, Constantin Mille

In mare, daca ar fi sa fim carcotasi am putea spune ca noul Control arata ca fostul Berlin, doar ca mai ingrijit, mai curat, cu un bar mai bine dotat, cu niste candelabre, mai multe mese si mai multi clienti. Dar, adevarul e ca odata cu mutarea, Controlul a adus cu el in Berlin si ceva din atmosfera tipica clubului din Academiei 19.

Un alt lucru bun care s-a intamplat odata cu mutarea si pe care ni-l doream de mult este ca acum exista si o terasa Control. Un lucru mai putin bun este ca au crescut si preturile - cea mai ieftina bere la sticla este 7 lei, cocktailurile sunt 17 lei, iar racoritoarele 7 lei. 

Ne mai place si barul, dar speram ca mai exista unul si in sala de concerte, altfel o sa avem parte de cozi mari la bar, mai ales in timpul concertelor.


Mai multe poze foarte misto din noul Control gasiti pe Feeder [din pacate, aparatul nostru foto a cedat aseara si nu am mai putut recupera decat doua poze la o calitate slaba]

Aseara, Controlul a sarbatorit alaturi de alte 18 locuri centenarul John Cage. La ora 21:00, Dan Michiu a tinut pe terasa un mini concert (live) dedicat compozitorului. Sunetele ciudate scoase de chitara frecata cu o perie a atras si atentia vecinilor militari de peste drum (Cercul Militar), care priveau totul prin gard cu un amestec de curiozitate si alerta. Sa speram ca nu vor exista si interventii in forta.

In orice caz, abia asteptam si primele concerte din noul Control, mai ales ca acestea revin in forta in aceasta toamna:

- RAC (Remix Artists Collective) vor inaugura Sala Berlin (de concerte) pe 13 septembrie
- Dirty Beaches live @ Control / Sala Berlin - 20 septembrie
- Planningtorock, live @ Control / Sala Berlin pe 28 septembrie - pe care am vazut-o si la Rokolective 2008
- Chew Lips, live @ Control / Sala Berlin - 12 octombrie - pe care i-am vazut si la Summer Well 2011
- Tim Hecker, live @ Control / Sala Berlin - 13 octombrie
- We Have Band, live @ Control / Sala Berlin pe 23 noiembrie - pe care i-am mai vazut in Control in 2009

In alta ordine de idei, ne bucuram ca s-a redeschis Controlul si abia asteptam sa ne pierdem urmatorii 4 ani aici, cu muzica buna si atmosfera pe masura. Revenim cu impresii si dupa ce trecem prin sala de concerte.

1 comentariu

De control in noul Control
lecsilecsi
#1 -

incercati si Bistro-Bar.Clandestin

Buna
v as sugera sa incercati un local din centrul vechi, de pe strada franceaza.. se numeste Bistro-Bar Clandestin . se organizeaza tot felul de petreceri, evenimente, au si un dj. e misto ca au si carduri de reducere pt clientii fideli, parcare si wireless gratuit pt cei care au mese rezervate. Şi ca bani e super accesibil..merita incercata si terasa (cit ne mai ajuta vremea :))))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera