Cum a fost si cum ni s-a parut la marea deschidere din Club Eden

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Toata vara, Gradina Eden, pozitionata in spatele Palatului Stirbei, a fost unul dintre locurile noastre preferate din Bucuresti, mai ales ca ne dadea impresia ca suntem pe o plaja salbatica de pe o insula exotica.

Astfel, cand am auzit ca Palatul isi deschide portile si ne invita la lansarea Clubului Eden, am fost tare curiosi sa aflam despre ce e vorba.

Scurt istoric

Trebuie sa va spunem ca Palatul Stirbei a fost construit in jurul anului 1835 de arhitectul Michel Sanjouand la cerinta lui Barbu Dimitrie Stirbei, mare logofat in acea perioada, care isi dorea o resedinta domneasca demna de statutul sau.

Acesta era cunoscut pe vremea lui ca locul de intalnire al doamnelor si domnilor care veneau la o socializare high-class si la baluri in cinstea unor personalitati precum printul Albert, fratele regelui Frederic Wilhelm al IV-lea al Prusiei.

Marea deschidere

La fel ca in basme, petrecerea a tinut 3 zile si 3 nopti, mai exact pe 1, 2 si 3 noiembrie.

Pe 1 noiembrie, la pupitre au fost - Disco Sigaretta, Mes Quins LIVE, Rusu & Rusu, Bogdan & Pantazica, Emap si Tzuc.

Pe 2 noiembrie - Ioan, Rock DJ, Camil, Sillyconductor & RekAbu, Scoromide, Concentration band LIVE, Ufe si DJ Snagov.

Pe 3 noiembrie - Sibyl & Fransoa, Efort Minim, Rezultat Maxim (Dreamrec & CorruptDream).

Intrarea generala a fost de 10 lei, iar duminica, doritorii au putut intra gratis.Atmosfera din club

Clubul Eden este aflat la subsolul palatului, in ceea ce par a fi niste catacombe - incaperi mari, obscure, incarcate de istorie si erodate de timp. In mod clar s-au facut renovari, insa locul si-a pastrat naturaletea, daca putem spune asa - peretii sunt juliti si au inca pete de mucegai.

Recunoastem ca ne-am asteptat la ceva fancy si modern, in schimb apreciem originalitatea si autenticitatea pe care si-au pastrat-o. Locul este impartit in doua incaperi mari, stil vagon - fiecare dintre ele este dotata cu un bar, iar muzica difera de la una la cealalta.

Eden mai are si un spatiu pentru garderoba si un hol mare, unde este amplasata o masa de ping-pong. Lumina este difuza (intr-un dintre camera era aproape bezna, cand am fost noi vineri, si nu ne vedeam unii cu altii), iar atmosfera este relaxata.

Muzica nu o comentam, pentru ca gusturile nu se discuta. In schimb, am auzit ca sambata au fost ceva probleme cu sunetul. Luam in considerare si ca abia s-a deschis, asa ca e loc de imbunatatiri.

Preturile sunt si ele un pic peste medie, in sensul ca un long drink e 14 lei, iar o bere 9.

Oamenii locului

Clubul Eden e the new hipsta' thing in town. Locul a prins rapid si la deschidere a fost plin de hipsteri si de oamenii cool ai Capitalei.

Nu o spunem pe un ton peiorativ - n-a fost o atmosfera rigida si in niciun caz nu e genul de loc unde sa fii analizat de la cap in jos de cum intri intr-o incapere.

Concluzia

Clubul Eden este the new hot spot in town si in mod sigur mai e de mers. Aduce un plus de diversitate in peisajul cluburilor bucurestene si pana sa ne convingem daca devine un loc de suflet sau nu, mai trebuie sa mergem de cel putin cateva ori.

Asteptam si de la voi impresii si pareri, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Sursa foto

4 comentarii

Cum a fost si cum ni s-a parut la marea deschidere din Club Eden
Andrea
#1 -

Oribil!

Am fost la gradina Eden si a fost o mare dezamagire, nu stiu de ce este in lista voastra de preferate(gusturile nu se discuta), arata deplorabil; chiar este o mare tristite ca locul a fost "mancat" de timp si nimeni nu a facut nici o investitie acolo.
Ar tb pastrat ca o bijuterie nu ca un loc sinistru, din pacate nici Eden nu investeste in locatie.
In al 2-lea rand nu m-as duce intr-un loc unde exista mucegai, nu mi se pare fain ci nociv pt plamani :)

Cum a fost si cum ni s-a parut la marea deschidere din Club Eden
Cristina
#2 -

Comentariu nou

1. Muzica se poate comenta, spunand genurile abordate.
2. Mi se pare stupid ca locurile precum bomba asta sanitara, care mai are si tupeul sa ceara 9 lei pe o bere, sunt incurajate sa faca asta, ba chiar mai mult, sunt ridicate la rang de "the new hot spot in town".

Sper sa dea crezare cat mai putini oameni acestui indemn si sa scapam de toate bodegile astea insalubre si stupid de scumpe.

Cum a fost si cum ni s-a parut la marea deschidere din Club Eden
Coco
#3 -

Comentariu nou

Am o nelamurire, cluburile astea, cu iz de cool si mucegai, nu trebuie sa aiba o aprobare de la Sanepid? zic si eu.. din poze pare groaznic de jegos.

Cum a fost si cum ni s-a parut la marea deschidere din Club Eden
dorin
#4 -

Comentariu nou

PARTY IN CANAL!!!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera