Corelli, wine bar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Citeste si Wine bars in Bucuresti - ultima fita in materie de iesit

Recomandarea de going out de astazi este un bar de vinuri mititel de pe Smardan, Corelli Wine Bar. Nu e chiar nou in peisaj, are vreun an si poate chiar ati fost deja acolo la evenimentele oenofile din acest an, Vara in alb si Toamna in rosu. Aproape sigur n-ati fost acolo la Primavara in rose, pentru ca n-au participat; poate si pentru ca n-am vazut prea multe rose-uri in meniu, care abunda in schimb in vinuri rosii si albe, seci si demiseci.

Corelli e mic si dragut, ne-a placut. A contribuit la atmosfera placuta si faptul ca eram aproape singuri in bar, dar si designul interior in culori calde si aerul discret retro al tapiteriei dungate si mobilierului vechi de la geam.

Corelli Wine Bar Corelli Wine Bar

Recunoastem ca am comis un act reprobabil. Am intrat in wine bar nu ca sa incercam vinurile din meniu, ci ca sa bem un vin fiert. O sa ne fie rusine cel putin 5 minute, dar in apararea noastra trebuie sa precizam ca era o seara foarte urata si ploioasa, iar daca nu am fi vazut inainte canile, poate nici nu ne-am fi gandit la asta. Dar cum poti sa refuzi in apropierea Craciunului o cana de vin fiert care arata asa?

Corelli Wine Bar Corelli Wine Bar
Corelli Wine Bar Corelli Wine Bar

Ulterior ne-am decis ca am fi putut sa o refuzam si va sfatuim sa faceti acelasi lucru. Cand mergeti la Corelli, comandati mai bine vinul la sticla sau pahar, cel fiert nu este dintre cele mai bune pe care le-am baut noi, ci dintre cele mai plate si fara personalitate vinuri fierte.

L-am iertat si ne-am mai uitat putin prin meniu - vinuri in marea majoritate frantuzesti, portugheze, italienesti, sud-americane si, desigur, romanesti, consumabile fie la sticla, fie la pahar, al carui pret varia intre 9 si 16 lei, sarind cateodata si de 20. Ca intr-un bar de vinuri respectabil, gasesti si gustari pentru intre vinuri - branzeturi, fructe uscate. O ultima precizare, daca dupa un pahar te simti cucerit de licoarea respectiva, poti cumpara o sticla pentru acasa la pret cu 25% mai mic decat cel afisat in meniu.

Corelli Wine Bar organizeaza frecvent degustari, daca va intereseaza acest lucru, stati cu ochii pe ei, nu pe site, ca nu e gata, ci pe pagina lor de FB.

Corelli Wine Bar Corelli Wine Bar
Aratand ca nuca in perete in ambientul general al barului, sticla de aluminiu cu apa de ghetar norvegian Eau de glacier langa colectia de carti Adevarul si vizavi de o murala campeneasca.

2 comentarii

Corelli, wine bar
Denisa
#1 -

Link fb

Se pare ca nici pagina de facebook nu este gata :)

Corelli, wine bar
R.
#2 -

În construcție

Se pare că nici meniul nu era gata. Cel puțin nici unul dintre vinurile românești din meniu nu le aveau, indiferent că vroiam la pahar sau sticlă.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera